Steam Beta föreslÄr att anvÀndare reviderar sina spelrecensioner

Steam Beta föreslÄr att anvÀndare reviderar sina spelrecensioner

Spelrecensioner kan vara avgörande för framgÄng eller misslyckande för ett spel, men de Àr ocksÄ en ganska statisk hÀnvisning till titeln. Valve syftar till att Àndra det med en ny funktion upptÀckt i den senaste beta-Steam-klienten.

Som PC Gamer rapporterar har betaklienten upptĂ€ckts som dyker upp en ny ruta som sĂ€ger “Du har spelat ytterligare XX timmar. Vill du revidera din recension?” Förutom ett ja / nej-alternativ för att redigera din recension. En skĂ€rmdump som publicerades pĂ„ Reddit av anvĂ€ndaren PunnyCasual visade att frĂ„gan stĂ€lldes efter att ytterligare 93 timmar hade lagts pĂ„ att spela Destiny 2.

Det Àr sÀkert att anta att spendera sÄ mÄnga timmar pÄ att spela samma spel kommer att Àndra din Äsikt om titeln, pÄ gott och ont, sÄ det Àr en bra idé att ha möjlighet att uppdatera dina tankar. Att ha sÄ mÄnga timmar inloggade ger recensionen ocksÄ större vikt för lÀsarna eftersom det Àr tydligt att du har spelat ett spel i stor utstrÀckning.

Funktionen tas emot positivt pÄ Reddit, men jag kan se att den har en mer generell positiv inverkan pÄ PC-spel pÄ Steam om den gör den ur beta. Spelutvecklare kommer att kunna reagera pÄ tidiga negativa recensioner och förbÀttra sina spel, vilket i gengÀld kan fÄ en hel del positiva översyner. Det bör ocksÄ uppmuntra utvecklare att hÄlla spelkvaliteten hög under hela deras speltid eftersom de vet att recensioner kan revideras negativt om de inte gör det.

Valve introducerade ocksÄ nyligen en annan vÀlkomstfunktion till beta Steam-klienten som heter Remote Play Together. Det gör det möjligt för lokalt samarbete, lokalt multiplayer och delade / delade skÀrmspel, som vanligtvis Àr begrÀnsade till att spelas med alla i samma rum, att arbeta över internet.