Stat för stat: Alaskans tillbringar mest tid framför skÀrmarna

Stat för stat: Alaskans tillbringar mest tid framför skÀrmarna

Om du nĂ„gonsin har hört talas om den amerikanska tidsanvĂ€ndningsundersökningen (frĂ„n Bureau of Labor Statistics) har du förmodligen tid pĂ„ dig. Enligt undersökningen mĂ€ter de flesta inte – det mĂ€ter tid som anvĂ€nds pĂ„ att göra nĂ€stan allt, frĂ„n arbete, till volontĂ€rarbete, till att ta hand om barnen. Det rĂ„kar ocksĂ„ frĂ„ga mĂ€nniskor hur mycket tid de spenderar framför skĂ€rmarna.

Why Axis Bug

Folket hos den auktoriserade Verizon-Ă„terförsĂ€ljaren VerizonSpecials.com bestĂ€mde sig för att titta pĂ„ uppgifterna i ATUS och se vad den genomsnittliga fritiden för online verkligen uppgĂ„r till, med hjĂ€lp av data som samlats in frĂ„n 2013 till 2017. Detta inkluderar inte ens vad vi verkligen spenderar mest av vĂ„r tid att göra pĂ„ skĂ€rmar: titta pĂ„ TV, spela och mestadels arbeta. Det handlar om allt det andra sinnesdĂ€mpande skĂ€rmblickande vi gör för “kul”, inklusive surfning, sociala nĂ€tverk, titta pĂ„ onlinevideo och vĂ€nta pĂ„ att saker ska laddas ner. Sedan delade de upp det efter stat (men endast 47 stater ingĂ„r – Maryland, Rhode Island och Hawaii hade inte tillrĂ€ckligt med data).

Den genomsnittliga personen spenderar 1 timme och 30 minuter per dag online, och i de flesta stater Àr det lÄngt över det antalet. Staten med mest online-tid: Alaska, vid 2 timmar och 46 minuter per dag. Om det inte berÀttar allt du behöver veta om andra fritidsaktiviteter i Alaska, vet jag inte vad som gör det. Till och med den nÀrmaste staten, Arkansas, var bara tvÄ timmar och 9 minuter. Resten av de tio bÀsta var Mississipi (2:07), Iowa (1:52), Florida (1:51), Tennessee (1:50), Arizona (1:46), New Hampshire (1:45), Missouri (1:43) och Alabama (1:42).

Staten vars invÄnare tillbringar minst tid online? Delaware, med i genomsnitt 43 minuter om dagen. MÀnniskor Àlskar livet i Delaware! South Dakota Àr nÀsta pÄ 54 minuter, sedan Vermont pÄ 56 minuter.

Vad har Vermont som sina grannar i New Hampshire inte gör? Varför har South Dakota fler mĂ€nniskor ute Ă€n sina grannlĂ€nder i Mellanöstern? Det hĂ€r Ă€r mysterier som vi alla bör undersöka – förmodligen genom att leta upp saker i sökmotorerna.