Stat för stat: Alaskans tillbringar mest tid framför skärmarna

Om du någonsin har hört talas om den amerikanska tidsanvändningsundersökningen (från Bureau of Labor Statistics) har du förmodligen tid på dig. Enligt undersökningen mäter de flesta inte – det mäter tid som används på att göra nästan allt, från arbete, till volontärarbete, till att ta hand om barnen. Det råkar också fråga människor hur mycket tid de spenderar framför skärmarna.

Why Axis Bug

Folket hos den auktoriserade Verizon-återförsäljaren VerizonSpecials.com bestämde sig för att titta på uppgifterna i ATUS och se vad den genomsnittliga fritiden för online verkligen uppgår till, med hjälp av data som samlats in från 2013 till 2017. Detta inkluderar inte ens vad vi verkligen spenderar mest av vår tid att göra på skärmar: titta på TV, spela och mestadels arbeta. Det handlar om allt det andra sinnesdämpande skärmblickande vi gör för “kul”, inklusive surfning, sociala nätverk, titta på onlinevideo och vänta på att saker ska laddas ner. Sedan delade de upp det efter stat (men endast 47 stater ingår – Maryland, Rhode Island och Hawaii hade inte tillräckligt med data).

Den genomsnittliga personen spenderar 1 timme och 30 minuter per dag online, och i de flesta stater är det långt över det antalet. Staten med mest online-tid: Alaska, vid 2 timmar och 46 minuter per dag. Om det inte berättar allt du behöver veta om andra fritidsaktiviteter i Alaska, vet jag inte vad som gör det. Till och med den närmaste staten, Arkansas, var bara två timmar och 9 minuter. Resten av de tio bästa var Mississipi (2:07), Iowa (1:52), Florida (1:51), Tennessee (1:50), Arizona (1:46), New Hampshire (1:45), Missouri (1:43) och Alabama (1:42).

Staten vars invånare tillbringar minst tid online? Delaware, med i genomsnitt 43 minuter om dagen. Människor älskar livet i Delaware! South Dakota är nästa på 54 minuter, sedan Vermont på 56 minuter.

Vad har Vermont som sina grannar i New Hampshire inte gör? Varför har South Dakota fler människor ute än sina grannländer i Mellanöstern? Det här är mysterier som vi alla bör undersöka – förmodligen genom att leta upp saker i sökmotorerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button