Starbucks Japan lanserar en betalpenna

Starbucks Japan lanserar en betalpenna

SÀtten du kan betala för nÄgot har utökats till att anvÀnda smartphones och smartklockor de senaste Ären. Starbucks omfamnar dock Àldre teknik genom att tillÄta betalning med en penna.

Som The Verge rapporterar heter den nya betalpennan Starbucks Touch: The Pen och den Àr den senaste enheten som gÄr med i Starbucks Touch-linjen för ovanliga betalningsenheter. Befintliga Touch-enheter inkluderar The Drip (en nyckelfob), The Cup (ett telefonfodral) och The Hug (en nyckelringshandvÀska).

Starbucks Touch NFC Payment Pen Spec

Betalning med nÄgon av dessa enheter Àr kontaktlös och Àr beroende av det populÀra FeliCa-systemet. GÄ bara in i en Starbucks i Japan, hÄll pennan över den kontaktlösa betalterminalen och erforderlig kreditkredit tas frÄn ditt Starbucks-konto för din kaffebestÀllning.

Att köpa pennan kommer att kosta 4 000 yen (40 $) nĂ€r den startar onsdagen den 25 september. Emellertid inkluderar inköpet 1 000 yen (10 $) förbelastad kredit att anvĂ€nda i Starbucks. Pennan finns i svart, vitt eller silver, och det Ă€r viktigt att notera att den faktiskt fungerar som en penna. Du kommer förmodligen inte bli förvĂ„nad över att höra gelblĂ€cket som det innehĂ„ller Ă€r “kaffebrunt” i fĂ€rg.

Det Àr osannolikt att pennan eller nÄgon av de andra Starbucks Touch-enheterna kommer att lanseras i USA. Det Àr en helt annan marknad i Japan dÀr kontanter fortfarande Àr att föredra, sÄ Starbucks har mer utrymme för nyhet nÀr det gÀller betalningsalternativ.