Stadia kör pÄ den hÀr $ 859 e-lÀsaren

Stadia kör pÄ den hÀr $ 859 e-lÀsaren

Stadia kan inte spelas pÄ en iPhone eller en Android-smarttelefon frÄn tredje part Ànnu, men den danska studenten Sebastian Ørsted tÀnkte pÄ hur man fÄr Googles streamingtjÀnst pÄ en e-lÀsare utan nÄgra Àndringar pÄ systemnivÄ.

Ta en titt pĂ„ Onyx Boox Max 3. Det verkar som en $ 859 e-lĂ€sare pĂ„ utsidan, men den hĂ€r produkten fungerar ocksĂ„ som en surfplatta. Faktum Ă€r att den kör en komplett version av Android. Ørsted gjorde en del experiment och nu kan vi se Stadia köras pĂ„ en Android-surfplatta som har en e-blĂ€ckdisplay. Även om det inte Ă€r en idealisk upplevelse, kör Stadia inte sĂ„ illa med tanke pĂ„ den begrĂ€nsade hĂ„rdvaran som driver dess molnspelfunktioner.

Onyx designade sin e-blÀckdisplay med ett förbÀttrat lÀge. KÀnd som X-Mode, kan Boox Max 3 avsevÀrt öka e-blÀckens uppdateringsfrekvens för animerat innehÄll. Ørsted aktiverade X-Mode, vilket i sin tur innebar att Bungies inte var sÄ trög som förvÀntat. Fördröjningen förblev nÄgonstans mellan 500 och 1000 millisekunder hela tiden.

En viss fördröjning kanske inte faller pÄ e-blÀckdisplayen. Ørsted testade Stadia vid Aarhus universitet och skolans Wi-Fi-nÀtverk kunde ha lagt till stammare. Vi rekommenderar ÀndÄ starkt att hÄlla fast vid Stadia pÄ traditionella plattformar som en Pixel-telefon eller webblÀsaren Chrome.

Se hela videon hÀr, med tillstÄnd av Ørsted:

“SĂ„ denna instĂ€llning skulle uppenbarligen vara vĂ€rdelös för alla praktiska videospelupplevelser. Men som en teknisk demonstration tycker jag att det Ă€r riktigt coolt att det alls fungerar”, sa Ørsted till Vice i ett e-postmeddelande. “Jag blev sjĂ€lv förvĂ„nad över hur bra det plötsligt gick.”

Intresserad av Stadia? Registrera dig för ett Stadia Pro-medlemskap och öppna sedan den dedikerade appen pÄ en plattform som stöds. För nÀrvarande kommer Stadia att köras pÄ senaste Pixel-telefoner, Chrome-webblÀsaren och Googles Chromecast Ultra. Andra plattformar och enheter kommer att lÀggas till de kommande mÄnaderna. SÄ ha tÄlamod och undvik definitivt att köpa en 859 $ e-lÀsare som till en början inte Àr gjord för Stadia.