Sprint kommer att fixa din knÀckta Galaxy-telefonskÀrm för $ 49

Sprint kommer att fixa din knÀckta Galaxy-telefonskÀrm för $ 49

Sprint kör ett ganska generöst erbjudande de nÀrmaste tvÄ veckorna. Oavsett din operatör fixar den den spruckna skÀrmen pÄ en Samsung Galaxy-smartphone för bara $ 49.

Som 9to5Google rapporterar gÄr erbjudandet fram till 9 februari, vilket innebÀr att det inte finns mycket tid att dra nytta av det som helt klart kommer att bli en mycket populÀr kampanj. Det finns ocksÄ nÄgra grÀnser för behörighet som mÄste hÄllas i Ätanke, som jag beskriver nedan.

Reparationen pÄ $ 49 Àr endast tillgÀnglig för följande Galaxy-smarttelefonmodeller:

Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 + Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 + Samsung Galaxy Note 8

PÄ Sprints Fix My Screen-sida stÄr det att telefonen mÄste vara i fungerande skick och tas till en Sprint-butik som erbjuder service och reparation. Det finns ocksÄ en grÀns pÄ en reparation per kund och reparationer samma dag kan inte garanteras. Som du förvÀntar dig gör Sprint ocksÄ klart att inte alla skÀrmar kan repareras och du kan inte kombinera detta erbjudande med ett försÀkringsansprÄk.

Finns det en fÄngst pÄ detta generösa erbjudande? Inte om din telefon fungerar och Àr berÀttigad till billig reparation. Sprint saknar dock inte en möjlighet att försöka sÀlja nÄgot annat till dig. Reparationssidan innehÄller lÀnkar till Sprint-erbjudanden inklusive ett obegrÀnsat data-, samtal- och textpaket pÄ $ 35 / mÄnad samt ett erbjudande för att tÀcka dina vÀxlingsavgifter för att flytta till Sprint.

Om din telefon inte Àr kvalificerad för reparation erbjuder Sprint ocksÄ att ta av dig hÀnderna och ge dig $ 150 till en ny enhet, naturligtvis i Sprint-nÀtverket.