Spotify visas inte: Företaget arbetar förmodligen pÄ en bilmusikspelare

Spotify visas inte: Företaget arbetar förmodligen pÄ en bilmusikspelare

Det finns spekulationer om att Spotify snart kommer att lansera en bilmusikspelare. Företaget har Ànnu inte bekrÀftat sÄdan information, men applikationen erbjöd fortfarande denna enhet till mÄnga mÀnniskor.

Enligt flera inlÀgg frÄn personer pÄ Reddit arbetar Spotify med hÄrdvara som Àr en fristÄende bilmusikspelare. MÄnga anvÀndare hÀvdar att de har fÄtt ett erbjudande för denna enhet, som kostar 10-12 euro per mÄnad. Men nÀr det klickades pÄ erbjudandet som kom fram i applikationen frÄn Spotify, omdirigerades de till fel sida.

Trots Spotifys vÀgran att kommentera planerar de att ge mÀnniskor nya rapporter den 24 april som kan pÄverka enheten. Eftersom mÀnniskor har fÄtt erbjudanden för sÄdan hÄrdvara Àr det mycket troligt att enheten Àr en riktig produkt. PÄ Spotify-forum sa administratörer bara att det var ett test eller att de inte hade nÄgon information om en liknande produkt.

Enligt skÀrmdumparna ser det dock ut som att enheten ocksÄ kan stödja röststyrningen som företaget började testa i appen förra mÄnaden.