Spotify lanserar Disney Music Hub

Spotify har fått ett nytt sätt att locka fler prenumeranter till sin musikstreamingtjänst: erbjuda allt Disney-ljud det kan, från klassikerna till moderna filmljudspår, och gör dem riktigt enkla att hitta med sökfältet.

Från och med idag kommer ett stort utbud av Disney-musik att erbjudas för ditt streamingglädje. Tänk på en Disney-klassiker du älskar och chansen är att Spotify kommer att kunna spela musiken från den. Det finns också en rad spellistor tillgängliga att lyssna på, med de som meddelats inklusive:

Disney Hits Disney Favoriter Disney Classics Disney Sjunger med Disney Princess Marvel Music The Best of Star Wars

Alla kommer säkert att vara mycket populära bland Spotify-användare, men föräldrar bör hålla fast vid upprepade krav från sina barn för långa streaming-sessioner av Disney Sing-Alongs.

Det nya Disney-navet är inte tillgängligt för alla Spotify-användare, men om du befinner dig i USA, Storbritannien, Irland, Sydafrika, Kanada, Australien eller Nya Zeeland kan du få tillgång till det just nu. Skriv bara “Disney” i sökfältet och ta det därifrån.

Om du kommer åt musikstreamingtjänsten via din smartphone, glöm inte Spotify lanserade nyligen Spotify Lite för Android i ett försök att se till att äldre telefoner och de som har begränsade dataplaner fortfarande kan lyssna. Med möjligheten att ställa in en datagräns betyder det att du inte kan låtas lyssna på dina Disney-klassiker och få en oväntad datafaktura.

Relaterade Artiklar

Back to top button