Spotify lanserar Disney Music Hub

Spotify lanserar Disney Music Hub

Spotify har fÄtt ett nytt sÀtt att locka fler prenumeranter till sin musikstreamingtjÀnst: erbjuda allt Disney-ljud det kan, frÄn klassikerna till moderna filmljudspÄr, och gör dem riktigt enkla att hitta med sökfÀltet.

FrÄn och med idag kommer ett stort utbud av Disney-musik att erbjudas för ditt streamingglÀdje. TÀnk pÄ en Disney-klassiker du Àlskar och chansen Àr att Spotify kommer att kunna spela musiken frÄn den. Det finns ocksÄ en rad spellistor tillgÀngliga att lyssna pÄ, med de som meddelats inklusive:

Disney Hits Disney Favoriter Disney Classics Disney Sjunger med Disney Princess Marvel Music The Best of Star Wars

Alla kommer sÀkert att vara mycket populÀra bland Spotify-anvÀndare, men förÀldrar bör hÄlla fast vid upprepade krav frÄn sina barn för lÄnga streaming-sessioner av Disney Sing-Alongs.

Det nya Disney-navet Ă€r inte tillgĂ€ngligt för alla Spotify-anvĂ€ndare, men om du befinner dig i USA, Storbritannien, Irland, Sydafrika, Kanada, Australien eller Nya Zeeland kan du fĂ„ tillgĂ„ng till det just nu. Skriv bara “Disney” i sökfĂ€ltet och ta det dĂ€rifrĂ„n.

Om du kommer Ät musikstreamingtjÀnsten via din smartphone, glöm inte Spotify lanserade nyligen Spotify Lite för Android i ett försök att se till att Àldre telefoner och de som har begrÀnsade dataplaner fortfarande kan lyssna. Med möjligheten att stÀlla in en datagrÀns betyder det att du inte kan lÄtas lyssna pÄ dina Disney-klassiker och fÄ en ovÀntad datafaktura.