Spotify förlÀnger Premium Free Trial till 3 mÄnader

Spotify förlÀnger Premium Free Trial till 3 mÄnader

Om du Ànnu inte har provat Spotify Premium, Àr det nu den perfekta tiden att ge musikstreamingtjÀnsten en chans, eftersom den kostnadsfria testversionen har tredubblats frÄn en till tre mÄnader.

Spotify kan anvÀndas gratis, men din musikström avbryts regelbundet av annonser. Registrering för Spotify Premium löser det genom att ta bort annonserna, lÄta alla lÄtar spelas Àven pÄ mobila enheter, lÄsa upp obegrÀnsat antal lÄtar och lÀgga till möjligheten att ladda ner musik.

Som Variety rapporterar Ă€r anledningen till den kostnadsfria provförlĂ€ngningen till tre mĂ„nader att ge lyssnarna tillrĂ€ckligt med tid för att “bli kĂ€r” i tjĂ€nsten. Alex Norström, Spotify Chief Premium Business Officer, förklarar: “Musik och podcasts spelar en viktig roll i mĂ€nniskors liv, sĂ„ vi ville ge anvĂ€ndarna de första 3 mĂ„naderna gratis för att fullt ut kunna njuta av allt som Spotify Premium har att erbjuda. Vi vet att det tar tid att till fullo uppleva alla funktioner som Ă€r tillgĂ€ngliga med Premium, sĂ„ vi ger mĂ€nniskor den tid de behöver för att bli kĂ€r i Premiums sömlösa lyssningsupplevelse och tillgĂ„ng pĂ„ begĂ€ran till mer Ă€n 50 miljoner spĂ„r, miljarder spellistor och 450 000 podcast titlar gratis. “

Det Àr verkligen ett mycket mer generöst erbjudande innan avgiften pÄ 9,99 USD / mÄnad börjar, men det Àr inte öppet för alla. Om du har provat Premium tidigare har den kostnadsfria testperioden redan anvÀnts och du kommer inte vara berÀttigad till den nyligen utökade versionen Àven om du bara fick en mÄnad tidigare.

Det finns ocksÄ en chans att nÄgra av de lÄtar du vill lyssna pÄ inte Àr tillgÀngliga. Som The Hollywood Reports beskriver, stÀmmer Eminems utgivare Eight Mile Style Spotify och anklagar tjÀnsten för att krÀnka upphovsrÀtten till ungefÀr 250 av rapparens lÄtar med skador som eventuellt Àr i miljarder. Om Eight Mile Style vinner kommer Spotify verkligen att behöva de extra intÀkterna som nya Premium-prenumerationer frÄn denna utökade testperiod förhoppningsvis kommer att medföra.