Spelare vill ha “gammal Fortnite” tillbaka utan gimmicky mekanik i intressepunkter

Fortnite: Battle Royale spelare ville ha något annorlunda för säsong X: s debut i augusti, men nu tycker de att spelet är mycket mer annorlunda än det borde vara.

Spelare ville ha starka fordon som The Baller ur spelet och vapen som Drum Gun valvade. De fick det här och mycket mer, men Epic Games uppdaterade spelet varje vecka genom uppdateringar av intressanta platser på Fortnite ön, lägga till vändningar till gameplay och tvinga människor att spela på olika sätt i dessa områden. Du kan inte bygga i Tilted Town och landa på Retail Row betyder till exempel att bekämpa zombier. Vissa zoner har också tyngdkraftsfält eller föremål som orsakar ovanliga effekter.

Och nu när Epic har infört detta i sju raka veckor blir spelarna trötta och vill bara ha “det gamla Fortnite”Tillbaka.

“Den här säsongen känns som ett bokstavligt skämt”, sa en spelare på Reddit efter att ha sagt att de brukade njuta av de intressanta platser som nu känns “gimmicky”. ”Jag vill inte att varje zon ska vara ett annat spel. Jag vill bara spela Fortnite. Är jag den enda som känner så här? ”

Deras inlägg berömdes på Fortnite subreddit. Andra spelare sa att den aktuella säsongen “är som en sandlåda full av leksaker som de är för lata för att städa upp så att de bara fortsätter att lägga till nya leksaker.”

I spelets nuvarande version, v10.30, har Tilted Town, Retail Row, Greasy Grove, Moisty Palms, Dusty Depot, Loot Lake, Fatal Fields och det tidigare YMCA-området någon form av miljöelement som tvingar spelare ur den vanliga balansen mellan att bygga och skjuta spel. Ett nionde område, Pandora, introducerades också tillfälligt, men det är redan ur spel.

Spelare vill vara i dessa områden för att odla material, plundra kistor och få bort några tidiga spel innan de roterar. Men så länge säsong X varar låter det omöjligt. Säsongstemat kretsar kring dessa förändringar och spelare måste vara tålmodiga i ytterligare tre veckor med Epic som introducerar galna mekaniker till Fortnite.

Relaterade Artiklar

Back to top button