Spel: Spela Brawl Stars av Supercell på din iPhone just nu

Supercell är mycket efterlängtad Brawl Stars har mjukt lanserats i Kanada, med spelare över hela världen som saliverar med utsikterna till en fullständig debut runt hörnet. Utan att många känner till kan det här spelet spelas på din iPhone just nu, oavsett var du bor.

Som ett bevis på spelets potential har Brawl Stars redan ett solidt femstjärnigt betyg i den kanadensiska App Store. Liksom sin berömda bror Clash Royale faktureras detta spel som eSport, så alla tävlande spelare kanske vill hoppa in tidigt för att få en fördel över andra spelare innan det blir populär.

Brawl Stars är en skytt uppifrån och ner med MOBA-element och har spelare som samlas i grupper om tre för att möta motståndskrafter i olika lägen för objektivbaserat spel. Det finns upp till 15 unika hjältar med olika förmågor som du kan låsa upp och nivåera upp för att få ett steg upp i din tävling. Spelet låter dig också skapa klaner med vänner för att samordna dina strider mer effektivt.

Spel: Spela Brawl Stars av Supercell på din iPhone just nu
Spel: Spela Brawl Stars av Supercell på din iPhone just nu

Brawl Stars använder en server-kontroll för att hålla reda på spelarnas platser, så du måste göra lite mer finagling än vanligt om du vill spela utanför Kanada. Det är dock värt extra ansträngning, så om du är intresserad av att få en tidig start över alla andra och dominera dina motståndare när den äntligen släpps över hela världen, fortsätt läsa för att ta reda på hur.

Missa inte: Spela Netmarbles ‘Lineage 2 Revolution’ på din iPhone just nu

Steg 1: Bypass App Store Location Restrictions

För att spela Brawl Stars måste din iPad, iPhone eller iPod touch köras iOS 8 eller senare. Utöver detta måste App Store: s regionbegränsningar kringgås innan du kan ladda ner spelet i USA. För att göra detta, skapa ett nytt Apple-ID använder en realistisk hemadress från det land där spelet har släppts – i det här fallet Kanada.

När du har ett kanadensiskt Apple-ID loggar du bara in på det här kontot på din iPhone, så överförs du automatiskt till den kanadensiska App Store, där Brawl Stars är officiellt tillgängligt. Om du känner dig mer bekväm med en steg-för-steg-guide om detta ämne, gå bara till följande länk för en fullständig genomgång.

Missa inte: Ändra ditt App Store-land för att ladda ner regionlåsta appar och spel på din iPhone

Steg 2: Installera Brawl Stars

Nu när du har tillgång till kanadensiska App Store kommer nästa steg att fungera precis som att installera något annat spel. Så gå till App Store och sök efter Brawl Stars och ladda ner den, eller tryck på följande länk från din iOS-enhet. När du har installerat öppnar du inte spelet ännu, eftersom du fortfarande behöver lura spelets platskontroll på serversidan.

Spel: Spela Brawl Stars av Supercell på din iPhone just nu

Steg 3: Ställ in en VPN

Innan du kan spela Brawl Stars måste du ställa in en VPN för att förfalska Supercells servrar för att tro att du befinner dig i Kanada. Denna process är ganska enkel – bara installera Opera VPN på din iPhone eller iPad och ställ in den så att den körs på en kanadensisk server. Men om du inte känner till Opera, gå bara till följande länk för att få en mer grundlig guide om att förfalska din plats med VPN.

Missa inte: Det enklaste sättet att skapa en gratis VPN på din iPhone

Steg 4: Spela Brawl Stars!

När VPN är aktivt och inställt på Kanada är du fri att öppna Brawl Stars och njuta av frukten av ditt arbete! Vi rekommenderar att du går mot robotar först för att få en känsla för spelet innan du tävlar med riktiga spelare. Men oroa dig inte, eftersom du spelar mot bots i co-op-matcher fortfarande belönar dig med erfarenhet och mynt för att jämna ut och låsa upp nya karaktärer.

Spel: Spela Brawl Stars av Supercell på din iPhone just nu
Spel: Spela Brawl Stars av Supercell på din iPhone just nu

Brawl Stars är fortfarande tekniskt under utveckling, så användare kan uppleva några fel här och där. Tänk på det när du spelar spelet. Vi testade Brawl Stars på en iPhone 6s och iPhone 7 Plus, båda körde iOS 10.3.2, och fann att spelet sprang som det borde utan märkbara problem. Hur fungerar spelet på din enhet? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.

Missa inte: De 3 bästa rankade telefonerna

Relaterade Artiklar

Back to top button