Spara 50 procent pÄ en 3-mÄnaders Intuit QuickBooks-prenumeration

Spara 50 procent pÄ en 3-mÄnaders Intuit QuickBooks-prenumeration

Under en begrÀnsad tid kan du spara 50 procent pÄ en 3-mÄnaders prenumeration pÄ Intuits QuickBooks-programvara, en onlinetjÀnst med mÄnga hjÀlpsamma verktyg som kan göra det enklare att hantera ditt företags löner.

Erbjudanden Bug

Att hÄlla sig uppdaterad med din lön Àr viktigt om du vill hÄlla dina anstÀllda nöjda, men det kan vara besvÀrligt. Denna QuickBooks-programvara kan hjÀlpa dig att hÄlla reda pÄ ekonomisk information, personal ombord och rÀkna ut skatter. Kathy Yakal, som granskade den hÀr programvaran för PCMag, berömde dess rena och lÀttanvÀnda grÀnssnitt.

Det finns tvÄ versioner av QuickBooks-programvaran tillgÀnglig. Det billigare alternativet heter Self Service Payroll, som, som namnet antyder, litar pÄ att du gör det mesta av jobbet. Du kan betala anstÀllda och skicka in skatter genom denna programvara, men du fÄr inte direkt hjÀlp frÄn Intuit med dessa uppgifter. Denna version kostar vanligtvis $ 35 per mÄnad, men Àr tillgÀnglig nu för $ 17,50 för var och en av de första tre mÄnaderna.

Intuit erbjuder ocksÄ ett Full Service-lönealternativ, vilket ger betydligt fler fördelar. Som en del av denna prenumeration hjÀlper Intuit dig med att anstÀlla medarbetare, hantera dina löneskatter och registrera W-2 för dig. Denna version sÀljs för $ 80 per mÄnad, men med dagens erbjudande kan du fÄ det för $ 40 per mÄnad för de första tre mÄnaderna.

Observera att det tillkommer en extra kostnad pÄ 4 USD per anstÀlld och mÄnad som mÄste betalas med nÄgon av tjÀnsterna, och denna avgift har inte minskats som en del av den aktuella affÀren. Det hÀr erbjudandet förvÀntas sluta snart, sÄ om du behöver hjÀlp med att fÄ kontroll över ditt företags löner Àr det bÀst att agera nu.