Spara 5% på den nya Apple iPod Touch (rosa) på Amazon

Med Apple iPod Touch kan du spela ditt favoritinnehåll och spel på ljud och video. Den senaste modellen av iPod Touch är nu tillgänglig med rabatt på Amazon. 32 GB-modellen finns nu endast för 189,95 USD istället för det ursprungliga priset, dvs. 199 USD. Det betyder att du sparar 9,05 dollar på den här Amazon-affären.

Apple iPod Touch

Denna rosa modell av Apple iPod Touch har 32 GB lagringsutrymme. Skärmens storlek är bara 4 tum och det är en näthinnesskärm som har IPS-teknik med flera beröringar. Apple iPod Touch stöder också AR-appar. Nu kan du ha allt detta i fickan. Det ger också två gånger snabbare prestanda än de tidigare modellerna eftersom det använder Apple A10 Fusion-chip. Den stöder också tre gånger snabbare grafik.

Denna iPod Touch inkluderar också belysning till USB-kabel och EarPods med en 3,5 mm hörlursuttag. Du kan också ringa FaceTime-samtal i grupp och ansluta även med Wi-Fi och Bluetooth. Det bästa med denna iPod Touch är batteriets livslängd. If erbjuder 40 timmars batteritid för uppspelning av ljud och 8 timmars kontinuerlig videouppspelning. Så vad väntar du på? Ta detta erbjudande och spara $ 9,05 på Amazon.

Relaterade Artiklar

Back to top button