Spara $ 200 pÄ Eight Sleeps innovativa Pod Sleep System

Spara $ 200 pÄ Eight Sleeps innovativa Pod Sleep System

NĂ€r det gĂ€ller att vara produktiv och frisk kan du inte sĂ€tta ett pris pĂ„ vĂ€rdet av en god natts sömn. Om du sover pĂ„ en förĂ„ldrad madrass kan det vara en utmaning. Lyckligtvis kan du under en begrĂ€nsad tid spara 200 dollar pĂ„ ett av Eight Sleep: s innovativa “The Pod” -sovningssystem och sĂ€ga hej till söta drömmar.

Erbjudanden Bug

Eight Sleep’s “The Pod” Ă€r laddad med avancerad teknik som gör den till mer Ă€n bara en madrass. Man kan till och med kalla det en smart madrass.

De viktigaste funktionerna i “The Pod” inkluderar kontroller med dubbla zontemperaturer som gör att du kan svalna eller vĂ€rma varje sida av sĂ€ngen oberoende för att passa din komfort. SĂ€ngen har ocksĂ„ förmĂ„gan att övervaka dig medan du sover. Det kan göra anteckningar om sömnsteg, hur lĂ„ng tid du sover, hur ofta du slĂ€nger och svĂ€nger, din hjĂ€rtfrekvens och andra faktorer.

Med gratisappar för Android och iOS kan du ansluta till sÀngen för att styra dess funktioner och granska den data den har samlat in. Madrassen i sig bestÄr av fyra lager premiumskum som totalt mÀter 11 tum tjockt.

Med tanke pÄ överflödet av funktioner kan det inte komma som nÄgon överraskning att dessa sÀngar kostar mer Àn din madrass. Fullstorleksmodellen sÀljs för 2 295 $, medan Queen size-modellen kostar 2 495 $. De större King och California King-sÀngarna kostar bÄda samma pris till $ 2 795. Med den aktuella kampanjen kan du spara 200 $ pÄ nÄgon av dessa sÀngar. Eight Sleep erbjuder ocksÄ gratis frakt och gratis returer upp till 100 nÀtter efter leverans, vilket gör det till en utmÀrkt tid att prova en av dessa sÀngar.