Spara 10 procent pÄ Amazon Prime-medlemskap för Black Friday

Spara 10 procent pÄ Amazon Prime-medlemskap för Black Friday

Om du har funderat pÄ ett Amazon Prime-medlemskap Àr det nu din chans att spara nÄgra dollar. Ge premien till nÄgon sÄ fÄr du 10 procent rabatt.

Om du Ànnu inte vill Äta dig ett Är med Prime fÄr du tre mÄnader för $ 35 (normalt $ 39). Men för ett helt Är med tvÄ dagars frakt, Prime Video, Amazon Music, livsmedelsleveranser och mer, prenumerera nu för $ 107 (ned frÄn $ 119).

Amazon sÀger att det kommer att skicka ett e-postmeddelande med inlöseninstruktioner till presentmottagaren, sÄ du kan tÀnkbart skicka det till dig sjÀlv och registrera dig för Prime med en annan e-postadress.

Amazon sÀger att mottagaren ocksÄ kan byta ut denna gÄva mot ett fristÄende presentkort som Àr vÀrt priset pÄ det ursprungliga köpet, plus tillÀmpliga skatter. Om mottagaren behÄller detta som ett Prime-medlemskap förnyas det inte automatiskt, men de kan vÀlja att fortsÀtta och betala $ 119 i slutet av Äret.

Amazon har inte sagt nÀr affÀren löper ut. Det har inget Black Friday-specifikt varumÀrke, och det kan betyda att det kommer att gÄ till slutet av december. Oavsett, det skulle vara klokt att ge ett Prime-medlemskap sÄ snart som möjligt eftersom Amazon nÀr som helst kunde dra upp affÀren.

Var noga med att kolla in vÄrt Black Friday-erbjudanden nÀr du handlar. Den innehÄller föremÄl frÄn olika kategorier, och du kommer nÀstan garanterat att hitta nÄgra prylar som Àr vÀrda att plocka upp till rabatt. Glad shopping!