Spara 10 procent på Amazon Prime-medlemskap för Black Friday

Om du har funderat på ett Amazon Prime-medlemskap är det nu din chans att spara några dollar. Ge premien till någon så får du 10 procent rabatt.

Om du ännu inte vill åta dig ett år med Prime får du tre månader för $ 35 (normalt $ 39). Men för ett helt år med två dagars frakt, Prime Video, Amazon Music, livsmedelsleveranser och mer, prenumerera nu för $ 107 (ned från $ 119).

Amazon säger att det kommer att skicka ett e-postmeddelande med inlöseninstruktioner till presentmottagaren, så du kan tänkbart skicka det till dig själv och registrera dig för Prime med en annan e-postadress.

Amazon säger att mottagaren också kan byta ut denna gåva mot ett fristående presentkort som är värt priset på det ursprungliga köpet, plus tillämpliga skatter. Om mottagaren behåller detta som ett Prime-medlemskap förnyas det inte automatiskt, men de kan välja att fortsätta och betala $ 119 i slutet av året.

Amazon har inte sagt när affären löper ut. Det har inget Black Friday-specifikt varumärke, och det kan betyda att det kommer att gå till slutet av december. Oavsett, det skulle vara klokt att ge ett Prime-medlemskap så snart som möjligt eftersom Amazon när som helst kunde dra upp affären.

Var noga med att kolla in vårt Black Friday-erbjudanden när du handlar. Den innehåller föremål från olika kategorier, och du kommer nästan garanterat att hitta några prylar som är värda att plocka upp till rabatt. Glad shopping!

Relaterade Artiklar

Back to top button