Soul Demon Hunter däcklistguide – Scholomance Academy – Hearthstone (augusti 2020)

Vår guide för Soul Demon Hunter-däck innehåller den bästa listan för säsong 77 av Hearthstone (augusti 2020). Du kan också hitta några allmänna strategiråd och en uppdelning av däcks nyckelkombinationer, men vi kommer att fortsätta lägga till mer över tiden.

Soul Fragments är en ny mekaniker i Scholomance Academy. De är en ganska solid källa till livslängd i ditt däck. De kastar när de dras och läker dig med 2 för var och en som kommer ut ur ditt däck, vilket hjälper dig att överleva med en aggressiv spelplan medan du träffas i ansiktet. Det finns dock fler sätt att dra fördel av dessa kort, från direkt ansiktsskada till närvaro på brädet.

Det är ganska kul att dra nytta av alla dina kortdragningar och hålla dig läkt medan du slår ut några kraftfulla Soul Fragment-synergier.


Soul Demon Hunter däcklista och strategi

Här är den version av Soul Demon Hunter vi ska gå till just nu i Scholomance Academy. Förvänta dig ytterligare förfining med metaskift, så uppdaterar vi den här sidan när och när de händer.

Demon jägareNeutral
2 x dubbelhopp2 x Manafeeder Panthara
2 x Twin Slice1 x Hoard Pillager
2 x Crimson Sigil Runner1 x Magtheridon
2 x Spirit Jailer
2 x spektral sikt
2 x Soul Shear
2 x Chaos Strike
2 x Blad Dance
2 x Shardshatter Mystic
2 x Marrowslicer
1 x metamorfos
2 x Glaivebound Adept
2 x Soulshard Lapidary
1 x Soulciologist Malicia

Välj och kopiera den långa ID-strängen nedan och skapa sedan ett kort i Hearthstone för att exportera detta kort till ditt spel.

Däckimport-ID: AAECAea5AwTosAPDvAO1yQPP0gMN17sD4LwDusYD1cgD / MgD / sgD0c0D + 84D1tEDzNIDzdID1NID99UDAA ==

Fler fantastiska Demon Hunter-guider:

Soul Demon Hunter Mulligan Guide

I början vill du hålla dig vid liv så att du kan anamma de enorma värdenivåer som erbjuds dig. Här är vad du behöver behålla till att börja med.

1. Spirit Jailer är en utmärkt utgångspunkt – det kommer att blanda ett par Soul Fragments (ger dig i princip 4 hälsa senare i spelet) och tävla om brädet fint.

2. Blade Dance är ett trevligt sätt att hålla brädan tydlig tidigt. Kombinerat med attackförstärkande krafter som din Hero Power eller Twin Slice.

3. Soul Shear är en del avlägsnande av minioner tidigt, vilket också kommer att skapa några framtida spel som Soulshard Lapidary och Shardshatter Mystic.

Soul Demon Hunter-tips, kombinationer och synergier

Soul Demon Hunter har några intressanta saker att hålla ett öga på – glöm inte dessa kombinationer och interaktioner:

– Dina redan utrustade vapen buffrar alla Blade Dance och kan kombineras med din Hero Power eller Twin Slice för att skada fiendens styrelse ännu mer.

– Magtheridon i kombination med Shardshatter Mystic är garanterad 12/12 om du har ett Soul Fragment i ditt däck. Det kommer också att rensa alla minions från styrelsen.

– För en efterbehandlare kan Kayn Sunfury vara ett bra spel. Det låter dig ignorera Taunt minions så länge som minionen lever, vilket möjligen släpper din gigantiska Magtheridon till efterbehandlaren.

– Lorekeeper Pokelt garanterar att dina dyraste kort är högst upp på din kortlek, så om du inte har dragit Soulciolog Malicia kommer du nästa tur.

– För att blanda Soul Fragment i ditt däck måste du spela Spirit Jailer, Soul Shear och Marrowslicer.

– Magtheridon kan fungera som ett konstant hot även om du inte omedelbart väcker honom. Varna dock – 1/3 Wardens kan buffas och sådant av fienden och bli svårare att döda.

– Lifesteal-effekten från Aldrachi Warblades staplar när du ökar din Hero’s Attack, så använd saker som Twin Slice för att få extra läkning.

– Manafeeder Panthara drar ett kort till dig när du har använt din Hero Power i samma sväng. Detta visas med en gul kant som omger kortet.

Relaterade Artiklar

Back to top button