Sony tillkÀnnager 4 nya DualShock 4-fÀrgalternativ

Sony tillkÀnnager 4 nya DualShock 4-fÀrgalternativ

Det Àr alltid en bra idé att ha en reservkontroll tillgÀnglig för din PlayStation 4 ($ 343,80 pÄ Amazon), och Sony ger oss fyra skÀl att köpa ytterligare en DualShock 4 genom att införa nÄgra nya fÀrgalternativ i höst.

Om du har hÄllit reda pÄ har Sony redan erbjudit oss 25 olika fÀrgvarianter, men du kan helt klart inte ha för mÄnga sÄ vi fÄr fyra till. De fÄr namnet Electric Purple, Red Camouflage, Titanium Blue och det allt vanligare fÀrgalternativet för prylar: Rose Gold.

Det finns inget speciellt med dessa DualShock 4-kontroller utöver de nya fĂ€rgscheman. Av de fyra sticker Titanium Blue ut med sitt metalliska topplock och mattblĂ„ svart, men alla kommer att ha en favorit och den röda kamouflagen Ă€r verkligen “annorlunda”, och vissa skulle sĂ€ga svĂ„rt att titta pĂ„. De kommer alla att sĂ€lja för RRP pĂ„ $ 64,99 nĂ€r de lanseras i september.

Rose Gold-fÀrgalternativet kan vara mest intressant om du gillar att dina spelutrustning ska matcha, det beror pÄ att Sony ocksÄ introducerar ett matchande Rose Gold Edition trÄdlöst headset. Du kommer dock att vÀnta till november för att den ska starta, vilket skulle ge dig tillrÀckligt med tid att spara de 99,99 $ som krÀvs för att köpa den.

Om du Àr mindre bekymrad över fÀrgen och bryr dig mer om priset Àr det lÀtt att ta en helt ny DualShock 4-kontroller för lÄngt under RRP. Till exempel erbjuder Amazon dem regelbundet till priser under 45 dollar. Headsetets svarta eller vita varianter finns ocksÄ för under $ 80.