Sony tappar PlayStation nu till $ 9,99 / månad, $ 59,99 / år

Om du hellre vill strömma än att köpa dina konsolspel har Sony ett nytt erbjudande åt dig. PlayStation Now-tjänsten fick bara 50 procent prissänkning.

Skrivande på PlayStation-bloggen bekräftade Grace Chen, vice vd för PlayStation Network, att från och med idag kostar ett PlayStation Now-abonnemang betydligt mindre. I USA är det nu 9,99 dollar per månad, 24,99 dollar per kvartal eller 59,99 dollar per år. Det är nere från $ 19,99, $ 44,99 respektive $ 99,99.

PlayStation Now erbjuder tillgång till över 800 spel spridda över PS4 ($ 339,99 på Amazon), PS3 och PS2, och för att locka ännu fler nya registreringar gör Sony God of War, Grand Theft Auto V, inFamous Second Son, och Uncharted 4: A Thief’s End tillgängligt på tjänsten till 2 januari 2020.

Varje månad kommer nya spel att läggas till när andra försvinner, du kan ladda ner några av titlarna till din PS4 för att spela, och multiplayer stöds både online och lokalt. Det är också möjligt att komma åt PlayStation Now-spel på en dator, även om du bara är streaming, inga nedladdningar.

Prissänkningen är ett viktigt steg från Sony för att öka antalet prenumeranter som PlayStation Now har under semestern, men också för att motverka Microsofts överhängande xCloud-speltjänst. Microsoft började tillåta xCloud-registreringar förra månaden med tjänsten som förväntas få en begränsad allmän förhandsvisning denna månad. Sony kan erbjuda åtkomst till över 800 spel, men xCloud kan strömma 3500 Xbox-spel.

Det är uppenbart att när båda tjänsterna är live är vi säker på att konkurrensen och därmed värdet fortsätter att öka för konsumenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button