Sony avslöjar tillbehöret för bakknappen för DualShock 4

Sony avslöjar tillbehöret för bakknappen för DualShock 4

Vi kanske kommer till slutet av PlayStation 4s livscykel, men Sony Àr inte klar med sin nuvarande genkonsol Ànnu. NÀsta mÄnad fÄr DualShock 4-styrenheten en valfri uppgradering i form av en ny bilaga.

Som PlayStation.Blog avslöjar kallas controlleruppgraderingen DualShock 4 Back Button Attachment. Sony beskriver det som en bilaga för “spelare pĂ„ alla nivĂ„er som gillar att spela konkurrenskraftigt”, som har utformats för att inte störa hur bekvĂ€m kontrollen Ă€r att hĂ„lla.

Bilagan fÀster pÄ botten av DualShock 4 och placerar tvÄ extra knappar pÄ baksidan av kontrollen med en OLED-skÀrm i mitten. Det Àr dÄ möjligt att kartlÀgga upp till 16 olika ÄtgÀrder till knapparna, samt möjliggöra taktil feedback. Displayen Àr avsedd att göra det enkelt att se vilka knapptilldelningar som har gjorts och Àr aktiva.

Sony inser att vi spelar massor av olika spel, sĂ„ det inkluderade tre olika profiler plus möjligheten att “mappa tillbaka knappingĂ„ngar i farten.” De av er som Ă€r oroliga för hörlursuttaget kan slappna av eftersom Sony tillĂ€t detta med ett headset-pass-through för att möjliggöra anslutning.

FrÄn bilderna och videon ovan ser det ut som att Àven icke-konkurrenskraftiga spelare kommer att uppskatta denna bilaga pÄ grund av hur lÀtt de nya knapparna Àr att nÄ. Du mÄste ocksÄ undra om detta kommer att vara en standardfunktion i DualShock 5 nÀsta Är, eller kommer bilagan Ätminstone att finnas tillgÀnglig som ett alternativ frÄn lanseringsdagen?

DualShock 4 Back Button Attachment kostar $ 29,99 nÀr den startar den 23 januari, vilket Àr hÀlften av kostnaden för en DualShock 4. Sony vill ocksÄ pÄpeka att bilagan kommer att vara mycket anvÀndbar för alla som spelar PlayStation VR-spel.