SNK Neo Geo Arcade Stick Pro innehÄller 20 slagsmÄl

SNK Neo Geo Arcade Stick Pro innehÄller 20 slagsmÄl

Inte nöjd med att bara slÀppa smÄ arkadskÄp med replik, SNK har beslutat att slÀppa en ny arkadpinne, bara den hÀr kommer med 20 förinstallerade kampspel.

Det kallas SNK Neo Geo Arcade Stick Pro, och om det lÄter bekant kan det bero pÄ att Capcom redan har meddelat en liknande produkt som heter Capcom Home Arcade. Till skillnad frÄn Capcoms pinne Àr SNK: s helt inriktade pÄ kampspel med de 20 inkluderade titlarna som Ànnu inte har bekrÀftats.

SNK Neo Geo Arcade Stick Pro

Arkadpinnen mÀter 430 x 215 x 125 mm och SNK planerar en vÀrldsomspÀnnande lansering. Precis som speluppstÀllningen vet vi inte heller lanseringsdatum eller pris Ànnu, och SNK Àr angelÀgna om att pÄpeka att spelen kan hamna varierande per region (vilket innebÀr att vissa spelare kommer att köpa tre av dessa pinnar för att fÄ alla spel).

Som bilden ovan visar, finns bredvid joysticken Ätta knappar, en lÀgesomkopplare och sedan turbo, alternativ, vÀlj och startknappar pÄ sidan. Det finns ocksÄ tvÄ Neo Geo-minipadportar, ett hörlursuttag, USB-port, HDMI-port och strömkontakt spridda över höljets fram- och baksida.

Med lÀgesomkopplaren kan du vÀlja mellan joystick- och konsollÀgen. I joystick-lÀge kan du anvÀnda enheten som en arkadsticka antingen ansluten till en PC eller en Neo Geo mini. Byt till konsollÀge och de 20 förinstallerade spelen blir tillgÀngliga som kan spelas pÄ en skÀrm ansluten via HDMI. Om du vill spela för tvÄ spelare ansluter du helt enkelt en Neo Geo mini-pad till en av de tillgÀngliga portarna.

Det Àr inte svÄrt att gissa Ätminstone nÄgra av de spel som kommer att ingÄ i denna pinne. Art of Fighting, Fatal Fury, King of Fighters och Samurai Showdown kommer sÀkert att visas. Kan vi ocksÄ se King of the Monsters, Rage of the Dragons, Waku Waku 7, Neo Geo Battle Coliseum, Garou: Mark of the Wolves och Last Blade?