Snapchat lanserar spelplattform nästa månad: Rapport

Snapchat, Snapchat-spelplattform, Snapchat Project Cognac, Snapchat-spelapp, Snapchat-spel, Snapchat-uppdatering, Snapchat nya funktioner, Snap  Nyhetswebbplatsen Information rapporterade först att Snap arbetade med en spelplattform i juni 2018. (Bild: AP)

Förälder till Snapchat-meddelandeprogrammet Snap Inc planerar att tillkännage sin spelplattform för utvecklare nästa månad, rapporterade onlinetjänsten Cheddar på fredag ​​med hänvisning till en person som är bekant med saken.

Aktierna i företaget ökade med nästan 3 procent i handeln före klockan.

Plattformen, med kodnamnet “Project Cognac”, kommer att innehålla en handfull spel från externa utvecklare som är utformade för att fungera specifikt i Snapchat-appen, enligt rapporten.

Det nya spelinitiativet kommer att presenteras vid Snaps första toppmöte för innehålls- och utvecklingspartner i Los Angeles den 4 april och videoinitiativ som mer originalshow kommer också att tillkännages, tillade rapporten.

Nyhetswebbplats för information The Information rapporterade först att Snap arbetade på en spelplattform i juni 2018. Snap vägrade att kommentera Cheddar-rapporten.

Snap Inc Snapchat, känt för sina försvinnande meddelanden och roliga filter, har kämpat sedan det publicerades i mars 2017, eftersom Facebooks populära fotodelningsapp, Instagram, har replikerat många av sina nya funktioner.

En kontroversiell redesign av appen förra året alienerade också några av Snapchats användare och annonsörer.

Relaterade Artiklar

Back to top button