Snap Unveils Pricey Spectacles 3 Designad för rika influenser

I PCMags granskning av Snapchat Spectacles 2 skrev jag att “om du inte är en Snapchat-influencer som tillbringar mycket tid på poolfester, finns det ingen riktigt tvingande anledning att köpa ett par.”

Snap har tydligen tagit detta till hjärtat med Spectacles 3, den dyra tredje “begränsade upplagan” iteration av företagets augmented reality-glasögon som det nu säger är utformad för “fashion-forward kreativa typer”, berättade företaget The Verge. För $ 380 per pop är det ungefär den enda marknaden som kamerafunktionella solglasögon kommer att tilltala.

Företaget tillkännagav nyheterna i ett blogginlägg och med en glansig berättelse i.

När det gäller ny teknik lutar Spectacles 3 in i 3D. De dubbla kamerorna kan fånga 3D-video med 60 fps, som kan redigeras i Snapchat-appen med en ny serie 3D-effekter inklusive verktyg för att redigera belysning, landskap och andra 3D-effekter. Glasögonen kommer också att ha ett 3D-visningsläge för att titta på dina egna snaps eller annan Spectacles-shot-video i uppslukande, head-up 3D.

Glasögonen själva har fortfarande samma HD-kamerainställning i en ny stålram med en fyra-mikrofonuppsättning för ljudinspelning. Spectacles 3 kommer med samma laddningsfodral som tidigare modeller, som lagrar upp till fyra fulla laddningar.

Snap har notoriskt haft problem med att sälja Spectacles i tillräckligt höga siffror för att kompensera tillverkningskostnaderna, delvis på grund av dess ursprungliga botched virala utrullning men också på produktens brist på funktioner och användbarhet utanför Snapchat. Företaget sålde enligt uppgift cirka 200 000 enheter och var tvungna att skriva ned 40 miljoner dollar i oanvänt lager i slutet av 2017. Version två, som släpptes i höstas, såldes enligt uppgift bättre, men prissättning av version tre till mer än dubbelt så mycket som priset begränsar sin potentiella försäljning från hoppet; därav taggen “limited edition”.

Spectacles 3 kan vara ett sätt att hämta in vissa hårdvaruintäkter för att kompensera kostnader, ett dyrt experiment från Snap för att förbättra sin AR-teknik för framtiden, eller båda. Företaget gör endast de låga 10 000-talet enheter, enligt informationen, så det verkar som att den här tredje gången runt Snap inte är så bekymrad över att sälja dessa till massorna.

Leta efter Spectacles 3 som säljs i november, antingen i kol (svart) eller mineral (en lätt metallfinish) för 380 dollar. Du kan förbeställa ett par på Spectacles webbplats.

Relaterade Artiklar

Back to top button