Snap Unveils Pricey Spectacles 3 Designad för rika influenser

Snap Unveils Pricey Spectacles 3 Designad för rika influenser

I PCMags granskning av Snapchat Spectacles 2 skrev jag att “om du inte Ă€r en Snapchat-influencer som tillbringar mycket tid pĂ„ poolfester, finns det ingen riktigt tvingande anledning att köpa ett par.”

Snap har tydligen tagit detta till hjĂ€rtat med Spectacles 3, den dyra tredje “begrĂ€nsade upplagan” iteration av företagets augmented reality-glasögon som det nu sĂ€ger Ă€r utformad för “fashion-forward kreativa typer”, berĂ€ttade företaget The Verge. För $ 380 per pop Ă€r det ungefĂ€r den enda marknaden som kamerafunktionella solglasögon kommer att tilltala.

Företaget tillkÀnnagav nyheterna i ett blogginlÀgg och med en glansig berÀttelse i.

NÀr det gÀller ny teknik lutar Spectacles 3 in i 3D. De dubbla kamerorna kan fÄnga 3D-video med 60 fps, som kan redigeras i Snapchat-appen med en ny serie 3D-effekter inklusive verktyg för att redigera belysning, landskap och andra 3D-effekter. Glasögonen kommer ocksÄ att ha ett 3D-visningslÀge för att titta pÄ dina egna snaps eller annan Spectacles-shot-video i uppslukande, head-up 3D.

Glasögonen sjÀlva har fortfarande samma HD-kamerainstÀllning i en ny stÄlram med en fyra-mikrofonuppsÀttning för ljudinspelning. Spectacles 3 kommer med samma laddningsfodral som tidigare modeller, som lagrar upp till fyra fulla laddningar.

Snap har notoriskt haft problem med att sĂ€lja Spectacles i tillrĂ€ckligt höga siffror för att kompensera tillverkningskostnaderna, delvis pĂ„ grund av dess ursprungliga botched virala utrullning men ocksĂ„ pĂ„ produktens brist pĂ„ funktioner och anvĂ€ndbarhet utanför Snapchat. Företaget sĂ„lde enligt uppgift cirka 200 000 enheter och var tvungna att skriva ned 40 miljoner dollar i oanvĂ€nt lager i slutet av 2017. Version tvĂ„, som slĂ€pptes i höstas, sĂ„ldes enligt uppgift bĂ€ttre, men prissĂ€ttning av version tre till mer Ă€n dubbelt sĂ„ mycket som priset begrĂ€nsar sin potentiella försĂ€ljning frĂ„n hoppet; dĂ€rav taggen “limited edition”.

Spectacles 3 kan vara ett sÀtt att hÀmta in vissa hÄrdvaruintÀkter för att kompensera kostnader, ett dyrt experiment frÄn Snap för att förbÀttra sin AR-teknik för framtiden, eller bÄda. Företaget gör endast de lÄga 10 000-talet enheter, enligt informationen, sÄ det verkar som att den hÀr tredje gÄngen runt Snap inte Àr sÄ bekymrad över att sÀlja dessa till massorna.

Leta efter Spectacles 3 som sÀljs i november, antingen i kol (svart) eller mineral (en lÀtt metallfinish) för 380 dollar. Du kan förbestÀlla ett par pÄ Spectacles webbplats.