Släppdatumet för Grand Tournament tillkännagavs – Hearthstone

UPPDATERING: Blizzard har just bekräftat att Hearthstones Grand Tournament-expansion kommer att släppas den 24 augusti.

ORIGINALBERÄTTELSE:Varje gång en ny Hearthstone-expansion börjar väva i horisonten känns det som om spelet saktar ner till något av en krypning. Metagamet stagnerar, få nya däck ser dagens ljus och många loggar helt enkelt in för att slutföra sina dagliga uppdrag och bankera sitt guld. Sammantaget verkar det som om samhället tar en liten paus från spelet eftersom det väntar på att ett nytt kortkort ska landa och störa allt vi trodde vi visste så bra.

Det leder oundvikligen till mycket fritid som kan användas för att spekulera i när exakt den nya expansionen kommer att släppas. Den populära Hearthstone-streameren Kripparian har en intressant teori om utgivningsdatumet för The Grand Tournament den här gången, baserat på lite att tippa med inställningarna för det operativsystem du kör Hearthstone på.

Så här rapporteras det att det fungerar. Om du tar Blizzard upp på sitt Grand Tournament-erbjudande om 50 kortpaket till ett reducerat pris, ser du en ny ikon visas i avsnittet Öppna kort i gränssnittet. Den här ikonen representerar de 50 kortpaketen du har plockat upp i förväg, med en anteckning som de kommer att låsa upp någon gång i augusti.

Kripparian hävdar att förflyttning av systemklockan fram till den 24 augusti eller därefter tar bort ikonen, vilket tyder på att detta är datumet för den nya expansionen. Avgörande är att vi inte har kunnat verifiera denna förändring för oss själva, men andra spelare har bekräftat Kripparians resultat, och det är möjligt att problemet har lagts ur spelet sedan samhället snubblat över nyheterna.

Det här skulle inte vara första gången som tekniker som denna fungerar heller. Som Kripparian förklarar har Blizzard någon form när det gäller att låta Windows-systemklockan påverka spelfunktionerna tidigare. Tillbaka i de dåliga gamla dagarna i auktionshuset Diablo 3 kan du förflytta klockan för att avsluta auktionerna tidigt om du hade underskridits – en stor fördel med tanke på de riktiga pengarna på bordet. De som förbeställde Hearthstones Naxxramas Adventure kunde till och med spela lite av innehållet före lanseringen genom att ändra systemklockan.

Verkar den 24 augusti som ett säkert bet för släppet av Grand Tournament? Låt oss veta i kommentarfältet. Under tiden kan du höra detaljerna i Kripparians teori i sin helhet genom att titta på videon nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button