Slå Lich King med alla nio klasserna och få en ny Paladin-hjälte – Hearthstone

Singleplayer-uppdrag debuterar med Knights of the Frozen Throne – Hearthstones sjätte expansion – och om du slår den sista Lich King-chefen med alla nio spelets hjältar låser du upp ett helt nytt Paladin-porträtt.

Nyheten avslöjades i en särskild förhandsgranskning av Mission som värd Dave Kosak, och som du kan se nedan:

Några roliga fakta tagna direkt från videon:

Lich King har en förtrollning som kallas Army of the Dead som kallar sju 3/3 Ghouls med Taunt. Han kommer att fuska! Beroende på hjälten du tacklar Lich King med kommer du att få ett annat straff. Spela som Mage och din hälsa kommer att reduceras till 1 – ta med ett isblock! Spela som Paladin och någon av dina hantlangare som dör kommer att återuppstå på Lich Kings sida av brädet.

Slå Lich King med alla nio hjältar – och förmodligen nio olika straffar – så låser du upp en ny Paladin-hjälte, Prince Arthas.

Tre nya kort avslöjades också under presentationen: Light’s Sorrow, Corpsetaker och Bolvar, Fireblood. Vi håller på att lägga till dessa kort i vår databas, men du kan kolla in dem på bilderna nedan. Vår Frozen Throne-guide innehåller också information om alla andra kort som medföljer expansionen.
Knights of the Frozen Throne kommer att lägga till 135 nya kort i Hearthstones ständigt växande samling och kommer att släppas någon gång i mitten av augusti.

Relaterade Artiklar

Back to top button