Skullcandy Set in-earphones Review – Skräddarsydd för fitnessentusiaster och proffs

Fitnessentusiaster föredrar snarare öronsnäckor som erbjuder en säker passform, som tål svett under träning och fortfarande låter bra. Fler och fler tillverkare lanserar nu nya öronsnäckor som passar in i “sport” -kategorin, som är uttryckligen utformade för personer som är i fitness. Skullcandy Set är en sådan hörlur som faller inom sportkategorin, främst riktad till ivriga gym-besökare och löpare. Eftersom jag själv var en ivrig löpare var jag ivrig efter att ta reda på om de skulle stanna kvar, glida eller falla ut medan de kör, och naturligtvis hur låter de? Prissatta till INR 2999, låt oss ta reda på om de är ett värdigt köp för de mer aktiva människorna där ute.

Design, komfort och passform

När det gäller design har dessa öronproppar en sportig känsla för dem. Designen är snygg; vi fick den röda / vita varianten, som enligt min mening ser väldigt trendig och snygg ut. Passformen är fantastisk tack vare spetsvinkeln och den böjda sladdkontakten. De vanliga öronsnäckorna passar mig perfekt. De har inte glidit eller fallit ut under körningar eller träningspass på gymmet och är dessa hörlurar väldigt bekväma att ha på sig under långa perioder. Som en långväga löpare behöver vi vår musik för att hålla oss i öronen och inte falla ut. Sammantaget är det en fantastisk produkt, och den övergripande byggkvaliteten verkar hållbar och fungerar bra för priset.

Skullcandy Set är också vattentåligt med IPX4-klassning. Dessa gör dem svett- och regnbeständiga så att du kan träna intensivt utan att oroa dig för vattenskador. Det är dock bäst att inte använda detta under kraftigt regn eftersom det finns en risk att de kan skadas – bättre säkert än ledsen.

Jag skulle dock ha föredragit en platt kabel istället för en rund, vilket innebär att dessa öronproppar lätt trasslar om de inte hanteras på rätt sätt.

Ljudkvalitet

Ljudkvaliteten är ganska imponerande, höga och låga är mycket tydliga och uttalade som förväntas med Skullcandy och Mids är inte så dåligt heller. Dessa hörlurar är lämpliga för de flesta genrer utom EDM eller hip-hop eftersom basen inte är så kraftfull. Med det sagt är den övergripande lyssningsupplevelsen fantastisk eftersom ljudet är mycket, mycket mer fylligt. Dessutom erbjuder dessa hörlurar överraskande imponerande ljudisolerande förmågor som nästan helt blockerar allt ljud med musik.

Mitt enda klagomål är inga volymkontrollknappar, eftersom dessa erbjuder en enda knapp in-line-kontroll som fungerar för musikuppspelning samt för att svara / avvisa samtal.

Sammanfatta

Prissatt till INR 2999 kan SkullCandy Set vara lite dyrare för vad man kan tänka sig hörlurar med en budget. Som sagt, jag känner att lite extra pengar gör stor skillnad.

För det första är ljudkvaliteten imponerande, och de gör ett gediget jobb för att blockera omgivande ljud och leverera en mer uppslukande upplevelse. Dessutom faller dessa hörlurar inte av örat medan de kör, så det är också ett plus. Som en långväga löpare behöver vi vår musik för att vara i öronen och inte falla ut, och dessa hörlurar sitter kvar i örat. Du kan skaka huvudet rasande och de kommer inte ut. För att inte tala om, de är svettbeständiga och vattentäta, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för svett under intensiva träningspass. Företaget kallar dem sportöronsnäckor, och dessa fungerar definitivt som annonserade.

Relaterade Artiklar

Back to top button