Skaven och Dark Elves Galore, Oh My! Total War: Warhammer 2 At EGX

Så om du följer TechNuovo och våra spelrecensioner kommer du förmodligen att veta att vi inte är de bästa Total War-spelarna. Men vi tycker verkligen fortfarande om att spela dem. Därför ville vi verkligen få tag på det senaste spelet Total War: Warhammer 2.

Sega-monter på EGX 2017 var inte så upptagen, vilket var jättebra eftersom det innebar att vi bokstavligen kunde sätta oss ner vid en av deras maskiner snarare än att vänta i kö i genomsnitt två timmar. Sega hade två demos som körde för Total War: Warhammer 2 – en med Skaven-fraktionen och den andra med Dark Elves – båda nya i Total War-serien.

Först upp var Skaven, och jag märkte genast att det fanns mycket – och jag menar massor – fler trupper på kartan. Skaven, även om det verkar vara svagt och därför varför det finns så många, är fortfarande lika matchade mot fiender. Du måste fortfarande tänka på saker som spjut vs hästar är bra och spjut vs svärd är dåliga etc.

Grafiskt såg spelet inte mycket annorlunda ut. Terrängen verkade fortfarande densamma. De större förbättringarna kom från enheterna själva, som om alla texturer var snygga och glänsande. Det verkar också vara ett tyngre fokus på magi, särskilt när man spelar igenom Dark Elves-striden vilket är trevligt att se. Jag använde egentligen aldrig magi i den första. Jag kunde gå igenom några strider utan att besegra.

Så ja. Även om jag fortfarande inte är bra på karttaktik, enhetsrörelser och i allmänhet allt du behöver för att sparka fiendens röv lyckades jag ändå komma igenom dem och åtnjöt definitivt det jag såg.

Relaterade Artiklar

Back to top button