Skapa TV-partner med Mixer för att hjÀlpa till med Fortnite-turneringar

Skapa TV-partner med Mixer för att hjÀlpa till med Fortnite-turneringar

Efter att ha samarbetat med ESL för ESL One Mumbai samarbetar Make TV igen med ett stort varumÀrke eftersom det fortsÀtter att utöka sitt molnbaserade videoprogram till att skapa innehÄll för esport.

Den hÀr gÄngen samarbetar det Seattle-baserade företaget med Microsofts interaktiva livestreaming-tjÀnst Mixer.

Mixer strömmar liveinnehÄll till 20 miljoner mÄnadsanvÀndare pÄ ett sÀtt som lÄter dem interagera med sina favoritstreamers pÄ olika sÀtt. Beroende pÄ spelet kan tittarna göra saker som att Àndra en streamers kontrollschema, gyda fler fiender eller ge anvÀndbara tips.

Make TV kommer att arbeta med Mixer för att utvidga och förbÀttra de veckovisa Mixer Matchups-turneringarna som streamas pÄ plattformen. Med hjÀlp av Make TV kommer dessa turneringar nu att streamas live frÄn Microsoft Stores över hela USA.

“Att föra samman mĂ€nniskor frĂ„n flera platser för att njuta av gemensamma upplevelser Ă€r grundlĂ€ggande för framtiden för e-sĂ€ndningar, och detta kan nu uppnĂ„s i en aldrig tidigare skĂ„dad skala”, sĂ€ger VD och grundare av Make TV, Andreas Jacobi.

Dessa strömmar har tidigare fört nÄgon frÄn fans till NFL-spelare som Baker Mayfield till en Microsoft Store för att tÀvla i spel som Fortnite. Nu, med hjÀlp av Make TV: s Live Video Cloud-tjÀnst, kommer dessa turneringar att innehÄlla spelare frÄn flera butiker över hela landet sammanstÀllda i en enda ström.

Med hjĂ€lp av molnet kommer Mixer att kunna samla in, kurera och distribuera strömmarna frĂ„n varje kĂ€lla till en enda sĂ€ndning. Mixer Matchups hĂ€nder varje fredag ​​pĂ„ turneringens Mixer-kanal.