Ska Innervate flyttas till Hall of Fame? – Hjärtsten

Druidens kärnformulering Innervate bör tas bort från standardspel och förvisas till Hall of Fame, enligt Tempo Storm-grundare och streamer Andrey “Reynad” Yanyuk.

Du kan se videon där han diskuterar ämnet nedan:

Reynad argumenterar för att Hearthstone-teamet inte bara borde vänta tills nästa kortuppsättning roterar för att ta bort Innervate, utan agera nu innan kortet kommer att förstöra den framväxande metan helt och hållet.

Hall of Fame innehåller en handfull kort från de klassiska och grundläggande uppsättningarna som anses vara så starka att de var tvungna att förflyttas från standardstegen tillsammans med äldre uppsättningar som skickats till Wild-formatet.

Innervate har hotat att vara lite problem sedan Un’Goro-metan, vilket gör att nya kort som Vicious Fledgling och Bittertide Hydra kan spelas så tidigt i matchen att de nästan garanterade en Druid-vinst.

Reynad hävdar att frisläppandet av kort som Ultimate Infestation with Knights of the Frozen Throne nu har gett Druiden de slutliga bitarna i slutspelet som är nödvändiga för att verkligen bli övermäktiga.

Våra mest populära guider

Som ett resultat finns det nu ett oproportionerligt antal konkurrenskraftiga Druid-däck i den totala listan, från klassiska Ramp Druid till Jade Druid, Token Druid och mycket mer förutom.

Vad tycker du om allt detta? Ska Innervate flyttas ut ur Standard eller ska några av Druids nya kort tämjas lite? Det är väldigt tidigt för en stor del av nytt innehåll, och det skulle vara lite pinsamt för Team 5 att behöva revidera ett nytt kort i detta skede.

Rösta i omröstningen nedan och glöm inte att dela dina tankar i kommentarerna också.

Relaterade Artiklar

Back to top button