Självständighetsdagen 2020: Hur teknikvärlden firar dagen

Independence Day, India Independence Day, Google India Independence Day, Snapchat India Independence Day, PUBG Mobile India Independence Day, Twitter India Independence Day, Google, Snapchat, PUBG Mobile, Twitter

Indien firar sin 74: e självständighetsdag idag. För att markera denna dag introducerar stora teknikföretag som Google, Twitter, Snapchat och PUBG Mobile nya filter, håller en speciell händelse och mer. Under tiden erbjuder Reliance Jio och Airtel extra data och fler erbjudanden för att fira dagen. Här kommer vi att ta en titt på vad alla dessa stora teknikföretag gör för att fira Indiens 74: e självständighetsdag.

Snapchat introducerar ett speciellt filter

Snapchat har infört ett nytt hissfilter för virtuell flagga, för sina användare att praktiskt taget vara värd för Indias flagga medan de utför social distansering på grund av COVID-19-pandemin. För att använda det här nya filtret måste du aktivera det via objektivbiblioteket eller genom att klicka här och skanna Snapcode. När du har aktiverat linsen kan du utlösa den genom att höja en salut. Detta kommer sedan att höja indianen och visa en ansiktslins med de indiska trefärgerna. När flaggan lyfts, kommer trefärgade konfetti att dyka in i ramen.

Google ber användare att sjunga indisk nationalsång

Google hade tidigare bett sina användare att skicka in en röst- / videoinspelning av dem som sjöng den indiska nationalsången. Företaget som använder artificiell intelligens har sammanställt alla poster i en musikvideo, som består av alla röstinsatser och ett antal videoinspelningar från alla dess deltagare. Du kan titta på musikvideon som företaget har sammanställt nedan.

Bortsett från detta har företaget också lagt upp en speciell Doodle på sin India-webbplats som visar flera karaktärer från olika kulturer som spelar olika typer av musikinstrument sett i indisk musik. Under tiden har Google också skapat en speciell klotter för att fira dagen.

Twitter special #tags

Twitter har samarbetat med försvarsministeriet för att markera Indiens 74: e självständighetsdag. Under samarbetet har företaget släppt en ny specialdesignad emoji för att hedra de indiska väpnade styrkorna, som visar National War Memorial. Emoji kan användas när du skriver på engelska, hindi, tamil, urdu, kannada, punjabi, marathi, malayalam, bengaliska, telugu, gujarati och oriya, med användning av speciella hashtags. Dessa hashtags inkluderar, #IndiaIndependenceDay, #SaluteTheSoldier, # IDay2020, #NationalWarMemorial och ‘Independence Day’ på alla nämnda språk.

Twitter-tips: Hur man begränsar vem som kan svara på dina tweets

PUBG Mobile-specialevenemang i spelet

PUBG Mobile för att markera Indiens 74: e självständighetsdag håller för närvarande på ett speciellt evenemang i spelet, kallat ‘Incredible India’. Evenemanget pågår fram till 24 augusti, under vilket spelarna kommer att kunna se olika populära monument medan de spelar spelet. Evenemanget kräver att spelare genomför dagliga uppdrag för att samla PUBG Mobile Flips, som sedan kan användas för att spela ett minnesspel på hemsidan och få se fantastiska bilder av populära monument i Indien.

Läs också: Nytt för PUBG Mobile? Dessa steg hjälper dig att spela som en veteran

Bortsett från detta har företaget också skapat ett antal fantastiska tapeter av landets mest ikoniska monument som Taj Mahal, Red Fort, Gateway of India och mer, som alla finns på Instagram höjdpunkter i PUBG Mobile Indias officiella Instagram-konto.

JioFi Rs 1,999 Independence Day erbjuder upp till fem månaders gratis data

Reliance Jio Independence Day-erbjudande

Reliance Jio erbjuder för närvarande upp till fem månaders gratis data tillsammans med obegränsade Jio-to-Jio-samtal till alla kunder som köper en ny JioFi 4G trådlös hotspot, under sitt självständighetsdag-erbjudande. För att göra anspråk på erbjudandet måste kunderna köpa en ny JioFi-enhet till ett pris av 1 999 Rs tillsammans med en FRC-plan för SIM-kortet. Detta erbjudande är inte begränsat till Reliance Digital och Jio-butiker, utan företaget erbjuder också kunder som köper enheten via sin officiella webbplats samma plan.

Airtel Independence Day erbjuder 1000 GB gratis data med ny bredbandsanslutning

Airtel Independence Day-erbjudande

Airtel har tillkännagett ett erbjudande om självständighetsdagen för sina nya XstreamFiber-användare. Internetleverantören erbjuder 1000 GB ytterligare data med köp av en ny Airtel XstreamFiber-bredbandsanslutning. Airtels begränsade erbjudande gäller för alla Airtel XstreamFiber-planer och för kunder i alla toppstäder där Airtel tillhandahåller XstreamFiber-bredbandservice. Du måste notera att detta erbjudande inte är tillämpligt på obegränsad data och förbetalda bredbandsplaner. Ytterligare 1000 GB extra data har giltighet i sex månader.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button