Site Update – Fatherhood Edition – Hearthstone

Hej på er,

Du kommer att börja se en hel del av juliuppdateringarna för Hearthstone-delen av webbplatsen kommer att visas live de närmaste dagarna.

Anledningen till denna lite tidiga frenesi av aktivitet är att jag ska gå på pappaledighet i två veckor och börja vid ett helt slumpmässigt ögonblick nästa vecka eller så (hurra för RNG …)

Jag ville se till att de viktigaste artiklarna på webbplatsen uppdaterades och publicerades i tid för den nya tävlingssäsongen. Medan jag är borta borde du kunna hitta allt du kan behöva från dessa artiklar:

Förutom våra metarapporter har jag också arbetat med att se till att våra däcksguider uppdateras också. De mest konkurrenskraftiga däcken är nu inställda för den nuvarande metan, och jag fortsätter att uppdatera våra andra guider tills jag försvinner.

Medan jag faktiskt är ute har jag också förberett ett antal Wild Deck-guider i förväg, så du ska inte gå mer än en dag utan att se något intressant uppe på Hearthstone-kanalen!

Bortsett från detta ser du också massor av fantastiskt Destiny 2 och Overwatch-innehåll från Ed medan jag är borta.

Ha så kul!

John

Relaterade Artiklar

Back to top button