Se när Chakki låste upp Arthas – Hearthstone

Den tredje och sista flygeln av Icecrown Citadel Mission-innehåll som levereras med Knights of the Frozen Throne finns nu live över hela världen. Din återstående utmaning? För att förstöra den formidabla Lich King och göra anspråk på dina belöningar.

Det finns faktiskt en extra utmaning för den riktigt engagerade Hearthstone-spelaren. Om du kan slå den här chefen med alla nio hjältar, får du ett helt nytt Paladin-porträtt för din samling. Varna dock om att varje hjälte drabbas av olika straff under mötet, och så blir det inte lätt att avsluta denna bedrift.

Vi har redan markerat alla däcklistor som används av Chakki i vår Icecrown Citadel Lich King-chefguide, men man tror att han också kan göra anspråk på världens första titel för att beställa denna skrämmande utmaning.

Så här såg det ut när han slog Lich King med sin nionde och sista Hearthstone-hjälte:

Hur har du gått vidare med den här utmaningen? Har du lyckats slå honom med mer än en klass, eller kämpar du för att övervinna behovet av några allvarligt dyra kort? Vi skulle gärna höra hur du går vidare i kommentarerna, så anmäl dig och låt nedan!

Relaterade Artiklar

Back to top button