Scholomance Card Reveal – Utbildad Elekk

I vår kortupptäckt för Scholomance Academy presenterar vi dig: Utbildad Elekk. Denna smarta boi glömmer aldrig. Om han inte är tyst.

Vi älskar Elekk-korten i Hearthstone. Vanligtvis fokuserade på att blanda eller dra från ditt däck, de kommer igenom så ofta för att sätta en unik snurr på formeln.

Scholomance Card Reveal – Utbildad Elekk

Utbildad Elekk är den senaste elefantvän på väg till Hearthstones nya expansion, Scholomance Academy. Precis som dess samtida kan den interagera med din kortlek och kan placeras i valfri klass som ett neutralt kort.

Augmented Elekk, från Boomsday Project, var jättebra med kort som Wrenchcalibur (och jättekul med Academic Spionage), och Grand Tournament’s King’s Elekk var en riktigt solid tidig kortdragning för Hunter-klassen.

Den här är dock mer kombinationsfokuserad. Utbildad Elekk kommer ihåg varje trollformell när den är på brädet och blandar dem tillbaka i ditt däck med dess Deathrattle-effekt.

Vi kan se detta arbeta med att bygga casino-Mage-stil, arbeta tillsammans med Mana Cyclone och liknande för att skapa upprepade versioner av trollformler och ge dig massor av bränsle att gå långt in i spel. Kontrolldäck kanske vill ha den här också – att fördröja trötthet är viktigt för kontroll jämfört med kontrollmatchningar, och att få extra kopior av hårddisk eller tydliga trollformler kan visa sig vara viktigt.

Statlinjen är solid som en 3 mana 3/4, försök bara att inte få den dödad innan du har kastat de trollformler du vill ha. Om din utbildade Elekk tystas kommer du inte heller att få trollformlerna tillbaka i ditt däck, så se till att du dödar den när den behöver vara.

Kolla in den utbildade Elekk nedan för en idé om hur det fungerar!

Vi kommer att ha alla uppdateringar om Scholomance Academy när och när det händer – info om Scholomance Academy release-tider och alla kort i dubbla klasser samt kortlistor kommer alla att finnas här!

Relaterade Artiklar

Back to top button