Samsungs Galaxy Fold sÀljs i USA i fredags

Samsungs Galaxy Fold sÀljs i USA i fredags

Efter mĂ„nader av försening kommer Samsungs Galaxy Fold Ă€ntligen att sĂ€ljas i USA denna fredag ​​27 september.

Den fÀllbara telefonen pÄ 1 980 dollar kommer att finnas tillgÀnglig pÄ utvalda butiker, inklusive AT&T, Best Buy och Samsung Experience Store, meddelade företaget. Som en extra fördel kommer kunder som köper den ocksÄ att fÄ ett par trÄdlösa hörlurar, $ 129 Galaxy Buds.

För att sĂ€kerstĂ€lla att kunder inte av misstag bryter enheten har Samsung skapat en speciell “Galaxy Fold Premier Service” som lĂ€r kunderna hur man anvĂ€nder och tar hand om den vikbara telefonen. ConciergetjĂ€nsten Ă€r tillgĂ€nglig nĂ€r du köper produkten i en butik och kan nĂ„s online via en Samsung-app eller via ett avgiftsfritt nummer varje timme varje dag.

Företaget skjutit upp telefonens försÀljning tidigare i Är efter att granskningsenheterna gick sönder. Företaget har sedan dess uppgraderat den vikbara telefonens design med justeringar för att förhindra att damm sipprar in i produktens fÀllbara gÄngjÀrn. Ytterligare en Àndring gjordes pÄ Folds skÀrmskydd för att hindra kunder frÄn att av misstag riva av det, vilket kan göra att telefonens skÀrm inte fungerar och stÀngs av.

Trots förĂ€ndringarna skapade Samsung en video som rĂ„der anvĂ€ndare att vara försiktiga med enheten. “En smartphone som Ă€r sĂ„ otrolig som denna förtjĂ€nar vĂ„rd som ingen annan”, sĂ€ger videon.

Även om telefonens fördröjning har skapat tvivel om produktens hĂ„llbarhet, har Samsung ocksĂ„ haft mer tid att förfina sin programvara. Företaget har arbetat med Google för att optimera hundratals Android-appar för enhetens hopfĂ€llbara skĂ€rm. AnvĂ€ndare kommer att kunna dra nytta av optimeringarna nĂ€r de byter frĂ„n telefonens 4,6-tums, utĂ„tvĂ€nda skĂ€rm till den större 7,3-tumsskĂ€rmen inuti nĂ€r de öppnar luren. Appar bör automatiskt expandera och minimera nĂ€r de vĂ€xlar mellan skĂ€rmarna.

För tillfÀllet kommer Galaxy bara att sÀljas i tvÄ fÀrger, Cosmos Black och Space Silver. Samsung sÀger att du kan besöka företagets webbplats för att lÀra dig vilka butiker som bÀr telefonen. Vi har inte sett den dedikerade sidan för tillgÀnglighet till Galaxy Fold Àn, men Best Buy-webbplatsen visar redan produkten.