Samsung lanserar tyst en 15,6-tums Chromebook

Samsung lanserar tyst en 15,6-tums Chromebook

Vanligtvis nÀr en ny maskinvara lanseras finns det ett pressmeddelande och lite marknadsföring bakom det. Det verkar inte vara fallet för Samsungs senaste Chromebook, som har börjat visas hos online-ÄterförsÀljare.

Detaljerna Àr glesa, men denna Samsung Chromebook 4+ (XE350XBAI) rÀknas som företagets första 15,6-tums Chrome OS-enhet. Det Àr ocksÄ ganska frestande för alla pÄ marknaden för en Chromebook, eftersom det med den större skÀrmen bara kostar $ 320.

Som Chrome Unboxed rapporterar, utan officiella detaljer frĂ„n Samsung Ă€nnu, kan vi bara gĂ„ vidare med informationen som publiceras av online-Ă„terförsĂ€ljare Connection and Insight. Det kör naturligtvis Chrome OS och borde fĂ„ Googles fulla 6,5 ​​Ärs support (eller kanske Ă€nnu lĂ€ngre?). Chromebook drivs av en Gemini Lake N4000 dual-core Celeron-processor som körs pĂ„ 1,1 GHz med Intel UHD Graphics 600 och 4 GB DDR4 RAM (lödda). Lagring Ă€r en liten 32 GB eMMc-enhet och webbkameran Ă€r 720p. Displayen Ă€r en mycket vĂ€lkommen 1080p-panel, men inte en pekskĂ€rm.

Portvalet innehÄller tvÄ USB-C, varav den ena kan anvÀndas för laddning, det finns ocksÄ en hörlurs- / mikrofonkombination, microSD-kortplats, Bluetooth och 802.11ac trÄdlöst. Den vÀger 3 kg och silverhöljet gör att denna Chromebook 4+ ser mycket dyrare ut Àn försÀljningspriset.

Det verkar troligt att dessa onlinehandlare hoppade pÄ pistolen genom att lista Chromebook 4+ den hÀr veckan och jag Àr sÀker pÄ att Samsung kommer att tillkÀnnage det officiellt inom en mycket snar framtid. Om du funderar pÄ att köpa en Chromebook bör den hÀr definitivt vara pÄ din kortlista för skÀrmen ensam. En ny Chromebook 4 Àr ocksÄ tÀnkt att lanseras, med den största skillnaden att den bara har en 11,6-tums skÀrm.