Samsung Galaxy S11 +: 5000 mAh batteri, 108 Mpx kamera och 6,9 ″ skĂ€rm!

Samsung galaxy s11+
Galaxy S11-koncept (S20), RENDER: OnLeaks

Samsung Galaxy S11 + Det kommer inte att introduceras pÄ tvÄ eller tre mÄnader, men mer eller mindre garanterad information om dess funktioner trÀnger redan in i allmÀnheten.

Det kan vi vara sÀkra pÄ Galaxy S11 +, den bÀst utrustade typen av Samsungs nya första halvlek, kommer att vara stor. Och i flera avseenden. Först och frÀmst kommer det att vara den skÀrm som den ska ha 6,9-tums diagonal och tydligen en ny fingeravtryckssensor.

Men nu lÀmnar vi det Ät sidan. Den hollÀndska Galaxy Club har slÀppt ett foto av batteriet, som ska tillhöra den nya flaggskeppsmodellen. Det har det kapacitet 5000 mAh, sÄ det skulle vara det största batteriet hittills som Samsung skulle anvÀnda i sin bÀsta enhet.

Samsung Galaxy S11 +Foto: galaxyclub.nl

Det hÀr Àr goda nyheter för de anvÀndare som bryr sig om lÄng livslÀngd pÄ en enda laddning. Men han behöver inte slÄ rekord. En mer krÀvande skÀrm förbrukar en betydande mÀngd energi (120 Hz), men ocksÄ prestanda, omdesignade kameror och 5G förbindelse. Men uthÄllighet bör gÄ utöver det normala genomsnittet. Förutom batteriet nÀmns det ocksÄ 45 W laddning.

Inte bara skÀrmen och batteriet blir stort utan ocksÄ kameran. En pÄlitlig lÀckare som dyker upp under smeknamnet Ice-universum delade ett foto av skyddskÄpan, som Àr avsedd för Samsung Galaxy S11 +. Utrymmet som avsatts för fotoutrustning Àr enormt.

galax s11 +Foto: @UniverseIce

Samsung kommer att förbĂ€ttra sina primĂ€ra kameror mer markant i Ă„r. Han kommer Ă€ntligen att bli av med det 1 / 2,55 ″ bildsensor med 12 Mpx upplösning, som har samlat in bildinformation sedan Galaxy S8 + dagar. Detta framgĂ„r av rapporten om 8K-video vid 30 FPS.