Samsung-försäljning: Spara upp till 40 procent på smarta hushållsapparater

Samsung kan vara mest känt för sina smartphones, datorer och TV-apparater, men företaget tillverkar också nästan allt annat du kan tänka dig, inklusive ett brett utbud av smarta hem-enheter. Samsung erbjuder för närvarande stora rabatter på sina smarta hemprodukter, inklusive upp till 40 procent rabatt på utvalda artiklar.

Inkluderat i denna försäljning är Samsungs WF6500, som är en 4,5-kubikfot frontbricka med stöd för ångrengöring. Denna tvättmaskin passar bra in i Samsungs smarta heminriktning eftersom den kan fjärrstyras från din smartphone. Det säljs vanligtvis för 1199 $, men är märkt till 799 $ för försäljningen. Den matchande torktumlaren DV6500 finns också till samma pris.

Samsung erbjuder också 300 $ rabatt på sitt Powerbot R9250 robotvakuum, vilket också sjunker från 999 $ till 699 $. Detta vakuum har 30 W sugkraft och stöder avancerade kartfunktioner som hjälper det att navigera i ditt hem och effektivt rengöra det.

Det finns mer än bara stora biljettföremål i försäljningen. Du kan också spara på Samsungs SmartThings-enheter. Om du inte känner till dessa enheter, gör de i huvudsak att du kan styra ditt hem och hålla det säkert med Wi-Fi-aktiverade prylar som kameror, smarta glödlampor, smarta eluttag, rörelsesensorer och mer.

Många av artiklarna som ingår i denna försäljning finns i begränsade kvantiteter, och vissa erbjudanden kommer snart att löpa ut med minst ett erbjudande som slutar den 10 juli. Om du är intresserad av att uppgradera ditt hem med några av dessa avancerade enheter är det bäst att beställa nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button