Samsung-försÀljning: Spara upp till 40 procent pÄ smarta hushÄllsapparater

Samsung-försÀljning: Spara upp till 40 procent pÄ smarta hushÄllsapparater

Samsung kan vara mest kÀnt för sina smartphones, datorer och TV-apparater, men företaget tillverkar ocksÄ nÀstan allt annat du kan tÀnka dig, inklusive ett brett utbud av smarta hem-enheter. Samsung erbjuder för nÀrvarande stora rabatter pÄ sina smarta hemprodukter, inklusive upp till 40 procent rabatt pÄ utvalda artiklar.

Inkluderat i denna försÀljning Àr Samsungs WF6500, som Àr en 4,5-kubikfot frontbricka med stöd för Ängrengöring. Denna tvÀttmaskin passar bra in i Samsungs smarta heminriktning eftersom den kan fjÀrrstyras frÄn din smartphone. Det sÀljs vanligtvis för 1199 $, men Àr mÀrkt till 799 $ för försÀljningen. Den matchande torktumlaren DV6500 finns ocksÄ till samma pris.

Samsung erbjuder ocksÄ 300 $ rabatt pÄ sitt Powerbot R9250 robotvakuum, vilket ocksÄ sjunker frÄn 999 $ till 699 $. Detta vakuum har 30 W sugkraft och stöder avancerade kartfunktioner som hjÀlper det att navigera i ditt hem och effektivt rengöra det.

Det finns mer Àn bara stora biljettföremÄl i försÀljningen. Du kan ocksÄ spara pÄ Samsungs SmartThings-enheter. Om du inte kÀnner till dessa enheter, gör de i huvudsak att du kan styra ditt hem och hÄlla det sÀkert med Wi-Fi-aktiverade prylar som kameror, smarta glödlampor, smarta eluttag, rörelsesensorer och mer.

MÄnga av artiklarna som ingÄr i denna försÀljning finns i begrÀnsade kvantiteter, och vissa erbjudanden kommer snart att löpa ut med minst ett erbjudande som slutar den 10 juli. Om du Àr intresserad av att uppgradera ditt hem med nÄgra av dessa avancerade enheter Àr det bÀst att bestÀlla nu.