Samsung bekräftar av misstag 5G-Ready Galaxy Tab S6

Samsung verkar utveckla världens första 5G-surfplatta. Galaxy Tab S6 kommer enligt SamMobile att genomgå några justeringar för att erbjuda kompatibilitet med nästa generations trådlösa nätverk. Istället för att en insider hämtar informationen publicerade Samsung av misstag en lista för ‘Galaxy Tab S6 5G’ på sin webbplats. Noteringen är lätt på detaljer, men det bekräftar åtminstone vad det sydkoreanska företaget har på gång.

Känd av modellnummer SM-T866, Galaxy Tab S6 5G dök upp på Samsungs webbplats med en generisk etikett “kommer snart”. Det visas tillsammans med Samsungs vanliga Galaxy Tab S6, Galaxy Tab S5e, Galaxy Tab A och Galaxy Tab A med S Pen. Alla är för närvarande tillgängliga; dock behöver Galaxy Tab S6 5G fortfarande meddelas.

Specifikationerna för denna modell är oklara, men hela layouten bör stämma överens med vad som erbjuds av den befintliga Galaxy Tab S6. Den har en 10,5-tums (2560×1600) Super AMOLED-skärm, en Snapdragon 855, upp till 8 GB RAM och 256 GB lagring, ett 7040 mAh-batteri och Android 9.0 Pie med Samsungs One UI. Lite till ingen förändring förväntas eftersom Qualcomms Snapdragon 855 stöder 5G-anslutning.

Priser har också utelämnats från listan. Samsung kommer att ta ut en premie för den 5G-klara enheten, det är säkert. Det släppte versioner av Galaxy S10 och Galaxy Note 10+ med 5G-anslutning, och båda är mycket dyrare än sina vanliga motsvarigheter.

CES 2020 kan fungera som plats för Galaxy Tab S6 5Gs globala debut, men det skulle inte vara förvånande om Samsung höll på att introducera surfplattan till ett senare datum. Vi behöver bara vänta och se vad Samsung bestämmer. Det borde inte ta för lång tid innan Galaxy Tab S6 5G anländer till Sydkorea och några andra delar av världen.

Relaterade Artiklar

Back to top button