Samsung avbryter initiala Galaxy Fold-förbestÀllningar före lanseringen

Samsung avbryter initiala Galaxy Fold-förbestÀllningar före lanseringen

Om du valde att inte avbryta din Galaxy Fold-förbestÀllning, trots förseningar och problem med den hopfÀllbara telefonens hÄrdvara, har vi dÄliga nyheter: Samsung avbryter alla ÄterstÄende förbestÀllningar som görs via sin webbplats.

Samsung skickade e-post till berörda kunder pĂ„ torsdag. “Vi tar oss tid att tĂ€nka om hela kundupplevelsen – frĂ„n inköp till avboxning, till efterköpstjĂ€nst – sĂ„ under tiden har vi tyvĂ€rr beslutat att avbryta din befintliga förbestĂ€llning”, sĂ€ger meddelandet, enligt anvĂ€ndarna. pĂ„ Twitter.

FörbestÀllningsknappen pÄ den officiella Galaxy Fold-webbplatsen fungerar inte lÀngre.

PÄ plussidan erbjuder Samsung en butikskredit pÄ $ 250 till berörda kunder för deras problem, berÀttade en företrÀdare för PCMag. Krediten gÀller produkter som sÀljs pÄ Samsung.com och kommer att delas ut via en kampanjkod som skickas till kunderna.

Samsungs beslut verkar konstigt, sÀrskilt eftersom företaget Àr planerad att Àntligen lansera produkten i USA under de kommande veckorna. PÄ IFA-mÀssan i Berlin har Samsung lÄtit journalister kolla in den förnyade Galaxy Fold, som har justerats för att göra den robustare Àn tidigare.

FörbestÀllningar som görs via AT&T och Best Buy har redan annullerats; T-Mobile tappade planer pÄ att erbjuda Galaxy Fold helt och hÄllet. I maj kontaktade Samsung ocksÄ kunder som förbestÀllde Galaxy Fold och bad dem att bekrÀfta att de verkligen ville ha telefonen, vilket krÀvs enligt amerikanska regler som sÀger att kunder mÄste informeras om deras förbestÀllning Àr tveksam. . De som inte lyckades bekrÀfta den 31 maj fick sina bestÀllningar annullerade.

Hittills har Samsung inte helt förklarat varför det annullerade förbestĂ€llningar för $ 1 980-enheten. Men de som försöker igen nĂ€r telefonen sĂ€ljs fĂ„r tillgĂ„ng till en exklusiv kundsupportlinje som heter “Galaxy Fold Premier Service”, som Samsung meddelade pĂ„ onsdagen.

“Vi introducerar den nya Galaxy Fold Premier-tjĂ€nsten för att ge dig direkt tillgĂ„ng till Samsung-experter som kan ge dig skrĂ€ddarsydd vĂ€gledning och support via telefon nĂ€r som helst, varje dag”, sĂ€ger företaget. “Detta inkluderar en tillfĂ€llig inbyggd session för att gĂ„ igenom varje innovation som Ă€r packad i Galaxy Fold och visa hur man bĂ€st kan navigera i den hĂ€r revolutionerande enheten.”

Premier-tjÀnsten kommer att ingÄ i Galaxy Fold-priset, berÀttade Samsung för The Verge.