Sammanfattning av Amazon-evenemang: Nya Echo-enheter, Luna molntjänst, mer meddelade

Amazon var värd för sitt första virtuella evenemang i år mitt i Covid-19-pandemin och tillkännagav flera nya produkter. Med utgångspunkt från nya Echo-enheter till molntjänst, Luna, till nya Ringuppdateringar, tillkännagav Amazon en rad nya enheter för sina konsumenter inför festtiden. Några av de nyligen tillkännagivna Amazon-enheterna gör det också till Indien medan vissa är begränsade till några få globala marknader.

Amazon-enheter som tar sig till Indien är Echo Dot, Echo, Echo Dot med klocka och nya Fire TV Stick. Enligt prissättningen prissätts den nya Amazon Echo Dot till 4,499 Rs, Echo till R 9999, Echo Dot med klocka till Rs 5,499 och slutligen Fire TV Stick med Dolby Atmos till 3999 Rs.

Om du missade igår kvällens Amazon Alexa hårdvaruevenemang kommer vi att sammanfatta alla viktiga meddelanden för dig här. Ta en titt.

Nya Echo-enheter

Amazon har redesignat det helt nya Echo helt med ett aldrig sett sfäriskt utseende. Echo kommer packat med ett premium och adaptivt ljud från Dolby, Zigbee support och Amazon Sidewalk bridge-funktionen. Globalt kostar Echo $ 99 och kommer att finnas tillgängligt den 22 oktober.

Amazon har redesignat det helt nya Echo helt

Amazon har också meddelat en ny Echo Dot och Echo Dot med Clock vid höstevenemanget. Det presenterade också en ny Echo Dot Kids Edition med en panda- och tigerdesign till ett pris av $ 59,99. Företaget bekräftade att Alexa från och med nu kommer att känna igen ett barns röst och svara med nya barnvänliga profiler.

Dessutom tillkännagav Amazon också Echo Show 10 smart display med en motoriserad botten som gör att enheten kan röra sig automatiskt för att möta dig när du interagerar med den. Företaget bekräftade också att förutom Amazon Prime Video och Hulu Echo Show 10 kommer att stödja Netflix.

Amazon tillkännagav Luna

Vid höstevenemanget meddelade Amazon också sin långa ryktade AWS-drivna molntjänst Luna för att konkurrera med andra liknande tjänster som Google Stadia och Microsofts xCloud. Luna molntjänst är kompatibel med Fire TV, PC, Mac och även iPhone. Företaget bekräftade att Luna snart kommer att få support för Android. Dessutom tillkännagav Amazon också Luna Controller som påstås erbjuda lägre latens när den används med Cloud Direct-teknik. Styrenheten är prissatt till ett introduktionspris på $ 49,99.

Nya Ring-enheter

Vid samma evenemang lanserade Ring en säkerhetskamera för drönare som kan patrullera ditt hem på egen hand och sedan återvända till dockan och ladda. Det kostar 249,99 $ och kommer att finnas tillgängligt nästa år, bekräftade företaget. Det finns inga detaljer om tillgänglighet i Indien. Dessutom tillkännagav Ring också nya säkerhetskameror för bilar, så kallade Car Alarm and Car Cam. Dessa enheter kommer också att finnas tillgängliga nästa år.

Fire TV UI startar senare i år

Ny Fire TV Stick

Amazon presenterade också en ny Fire TV Stick med stöd för HD Streaming, Dolby Atmos och Alexa Voice Remote till $ 39,99. En annan Lite-version av Fire TV Stick har också tillkännagivits med en förenklad Alexa-fjärrkontroll till cirka 29,99 dollar. Företaget avslöjade också ett nytt Fire TV-gränssnitt som kommer att lanseras senare i år.

Amazon tillkännager Eero 6

Amazon har meddelat två nya Wi-Fi-routrar – Eero 6 och Eero Pro 6. Båda enheterna har Wi-Fi 6, support och inbyggt Zigbee Smart Home Hub och naturligtvis Alexa-stöd. Enligt prissättningen är Eero 6 prissatt till $ 129,99 medan Eero Pro 6 är inställd på $ 229,99. Dessa enheter kommer att finnas tillgängliga den 2 november.

Relaterade Artiklar

Back to top button