SĂ€kra ditt hem 2020 med nya augusti, Yale Smart Locks

SĂ€kra ditt hem 2020 med nya augusti, Yale Smart Locks

LAS VEGAS — Yale och August har uppdaterat sitt utbud av smarta lĂ„s med en mĂ€ngd internetanslutna sĂ€kerhetsfunktioner för att skydda dina dörrar och vĂ€rdesaker.

CES 2020 Bug Art

Först har Augusti (som köptes av Yales moderbolag Assa Abloy 2017) uppdaterat sitt Wi-Fi Smart Lock med en mindre, snyggare design – 45 procent mindre i volym och 20 procent smalare Ă€n August Smart Lock Pro. LĂ„sytan har nu mjukare övergĂ„ngar och rundade kanter, samt nya strukturerade Ă„sar runt utsidan, vilket gör det mer rörligt att vĂ€nda.

Dessutom, medan Smart Lock Pro krÀvde en extern brygga inuti huset och ansluten till Wi-Fi för att möjliggöra dess anslutning, har det nya Smart Lock den funktionen inbyggd för enklare installation. Hantera lÄsinstÀllningar och Ätkomst via augusti-appen; det fungerar ocksÄ med Google Assistant, Amazon Alexa och Apple HomeKit.

Även om prissĂ€ttning och slĂ€ppdatum inte tillkĂ€nnagavs, sĂ€ger August att det kommer att vara jĂ€mförbart med priset pĂ„ befintliga $ 229 Smart Lock Pro.

Yale leveransbox

PĂ„ Yales sida finns tre nya produkter som kommer under vĂ„ren: en Smart leveransbox, Smart Cabinet Lock och Smart Safe. Alla Ă€r avsedda att skydda vĂ€rdesaker i och utanför hemmet, men du behöver en Yale Connect Wi-Fi Bridge för att fjĂ€rrhantera dessa enheter – frĂ„n upplĂ„sning till mottagande av aviseringar.

Utomhusleveransboxen, som Yale samarbetade med Kingsley Park för att bygga, Ă€r utformad för att skydda paket frĂ„n verandapirater. Företaget sa inte hur mycket den vĂ€ger, men föreslog att lĂ„dan skulle kunna “vĂ€gas ner med sand eller bindas till verandan sĂ„ att den inte kan stulas.”

Yale Smart Safe

Yale gav inte sÄ mycket information om hur leveranser mÀnniskor kommer att interagera med leveransrutan. Men med Yale Connect Wi-Fi Bridge kan anvÀndare lÄsa och lÄsa upp den pÄ distans, fÄ aviseringar nÀr en leverans görs, se Ätkomsthistorik och dela Ätkomst med andra. Den kommer att finnas tillgÀnglig i grÄtt frÄn 229 $ utan bron; med bron Àr det $ 279, och priset hoppar till $ 299 om du vill stÀlla in det med en kylvÀska för lÀttfördÀrvliga varor som leverans av mÄltidsutrustning.

Inuti huset skyddar Smart Cabinet Lock och Smart Safe vĂ€rdesaker eller hĂ„ller skadliga föremĂ„l – rengöringsmedel eller alkohol – utom rĂ€ckhĂ„ll för dem som inte borde ha det.

Yale Smart Cabinet Lock

Montera det lilla Smart Cabinet Lock inuti ett skÄp med skruvar eller det medföljande 3M-limet och fÄ varningar nÀr skÄpdörren öppnas eller stÀngs. FÄ det för $ 79 pÄ egen hand eller $ 129 med Yale Connect Wi-Fi Bridge.

Smart Safe, som inkluderar en avtagbar hylla, Ă€r bĂ€rbar men kan ocksĂ„ monteras pĂ„ golv eller vĂ€gg om det behövs. LĂ„s upp den med en knappsats pĂ„ framsidan eller – med bryggan – lĂ„s, lĂ„s upp eller bevilja Ă„tkomst pĂ„ distans. Den drivs av fyra AA-batterier, men om de tar slut kan lĂ„set laddas tillfĂ€lligt genom att hĂ„lla upp ett 9V batteri, ange koden och byta ut batterierna inuti. En inkluderad fysisk nyckel Ă€r en annan metod för sĂ€kerhetskopiering. Smart Safe kostar 229 $ i sig och 279 $ med bron.