Saknar du dina vänner? Hitta en video och “Titta tillsammans” på Facebook Messenger

Om du letar efter ett annat sätt att ansluta virtuellt med vänner, lanserade Facebook idag Watch Together for Facebook Messenger.

Titta tillsammans låter dig utnyttja Facebook Watch-innehåll på Messenger med vänner samtidigt. Facebook Watch går tillbaka till 2018 och erbjuder live- och on-demand-klipp, från musikvideor till shower som.

För att titta på något med en vän, starta ett Messenger-videosamtal eller skapa ett Messenger Room (Facebooks version av Zoom), svep uppåt för att komma till menyn och välj Titta tillsammans. Därifrån kan du välja en föreslagen video eller söka efter något specifikt. Watch Together arbetar med upp till åtta personer i ett Messenger-videosamtal och upp till 50 personer i rum. Funktionen lanseras globalt den här veckan på mobil för iOS och Android.

Andra tjänster med kraftigare innehållsbibliotek – Hulu, Netflix, Disney + – erbjuder liknande “titta tillsammans” -funktioner, och de är inte begränsade till små mobila skärmar. Men som Facebook noterar loggar Messenger 150 miljoner videosamtal och mer än 200 miljoner videor skickas varje dag.

För att hjälpa till med att förbättra innehållsutbudet, introducerade Facebook ett partnerskap med kändisens tränare och författaren Melissa Alcantara så att människor kan träna med sina vänner. “Enligt en studie utförd av Messenger i USA har 70% av dem som tränar med en partner uppnått ett fitnessmål under de senaste sex månaderna. Endast 45% av dem som tränar ensamma har gjort detsamma”, säger Facebook .

Relaterade Artiklar

Back to top button