SÄ hÀr: Skicka GIF-filer med Messages-appen pÄ iOS 10

Send GIFs with the Messages App on iOS 10

I den förnyade meddelandeprogrammet i iOS 10 kan du nu skicka animerade GIF-filer frÄn din iPad, iPhone eller iPod touch utan ett tangentbord frÄn tredje part som Giphy eller GIF Keyboard.

BÀst av allt, detta Àr inte bara en iMessage-funktion. Vi testade det och kunde skicka animerade GIF-filer till Android-anvÀndare via textmeddelanden, sÄ ingen av dina vÀnner mÄste missa de fantastiska GIF-filerna. Det Àr en enkel och intuitiv process, och jag visar dig hur det fungerar nedan.

Missa inte: 90+ coola nya iOS 11-funktioner du behöver veta om

Steg 1: Leta reda pÄ det nya GIF-avsnittet i appen Meddelanden

För att starta, öppna valfri meddelandetrĂ„d och tryck sedan pĂ„ ikonen “A”. Om du redan har knackat pĂ„ textrutan mĂ„ste du trycka pĂ„ den högervĂ€nda pilen till vĂ€nster om den för att se ikonen “A” igen.

Detta kommer att ta upp nĂ„gra nya alternativ som möjligheten att dela lĂ„tar frĂ„n Apple Music, nĂ„gra klassiska Mac-klistermĂ€rken och nĂ„gra handskrivna fraser – och vilka andra knep du har installerat frĂ„n iMessage App Store. För att komma till GIF-sektionen, svep helt enkelt över till höger frĂ„n den hĂ€r menyn.

Obs! Du kan trycka pĂ„ fyrpunktsikonen lĂ€ngst ned till vĂ€nster för att se alla dina appar eller för att komma Ă„t iMessage App Store och sedan kan du hĂ„lla ned nĂ„gon av dem för att ordna dem – precis som om pĂ„ din startskĂ€rm – pĂ„ det sĂ€ttet kan du bĂ€ttre prioritera GIF-filer.

Steg 2: Hitta en GIF och skicka den

Klicka sedan pÄ sökfÀltet ovanför bilderna och sök sedan efter en GIF eller bild genom att skriva valfritt sökord. NÀr du hittar den perfekta, vÀlj den bara frÄn listan och skicka den över som alla andra meddelanden. Som vanligt spelas GIF-filerna inline, sÄ mottagaren ser det i full rörelse.

Missa inte: 90+ coola nya iOS 11-funktioner du behöver veta om