SÄ hÀr: Sideload Flashable ZIPs pÄ Android med TWRP

Sideload Flashable ZIPs on Android with TWRP

Om du Ă€r en som gillar att tinka med Android Ă€r TWRP det första du bör installera. Det ersĂ€tter telefonens grĂ€nssnitt för lagerĂ„terstĂ€llningslĂ€ge och lĂ€gger till över ett dussin avancerade funktioner till din enhet – framför allt möjligheten att blinka ZIP-filer som kan Ă€ndra praktiskt taget alla aspekter av ditt operativsystem. Det Ă€r verkligen ett av de mest kraftfulla verktygen som finns tillgĂ€ngliga för Android, och det finns helt enkelt inget som kan ersĂ€tta det.

En av de mer anvÀndbara funktionerna i TWRP Àr möjligheten att sidladda ZIP-filer, vilket innebÀr att du kan skicka filer frÄn din dator direkt till TWRP och omedelbart installera dem. Denna funktion kommer sÀrskilt till nytta nÀr du har trasslat nÄgot pÄ din telefon och fastnat i en bootloop. För framtida referens, eller för omedelbar hjÀlp, gÄr vi kort igenom stegen till denna process nedan.

Missa inte: Den ultimata guiden för att anvĂ€nda TWRP – den enda anpassade Ă„terstĂ€llningen du nĂ„gonsin behöver

FörutsÀttningar

Steg 1: Förbered din telefon och dator

Starta telefonen i TWRP och anslut den sedan till din dator med en USB-datakabel. DÀrifrÄn öppnar du ett kommandotolk (Windows) eller Terminal (Mac och Linux) och skriver in adb startserver för att starta ADB-servern pÄ din dator. För en fördjupad guide om den hÀr delen, missa inte vÄr fullstÀndiga ADB-installationshandledning pÄ följande lÀnk.

Missa inte: Hur man installerar ADB & Fastboot pÄ Windows, Mac eller Linux

SÄ hÀr laddar du Flashable ZIP-filer pÄ Android med TWRP

Klicka sedan pÄ Avancerad fliken frÄn TWRP: s huvudmeny pÄ din telefon. DÀrifrÄn trycker du pÄ ADB Sideload, svep sedan skjutreglaget för att starta ADB-anslutningen.

Steg 2: Sideladda ZIP

Typ adb sideload in Kommandotolken eller Terminal och tryck sedan pÄ mellanslagstangenten en gÄng för att lÀgga till ett enda mellanslag. DÀrifrÄn letar du efter ZIP-filen som du vill ladda sidorna och klickar sedan pÄ och drar filen till kommandotolken eller terminalfönstret, som fyller filens plats och namn i fÀltet. DÀrifrÄn Àr det bara att trycka pÄ enter för att pÄbörja sideloading. I vÄrt exempel skulle det se ut sÄ hÀr:

adb sideload “C: lockscreen-db_removed-signed.zip”

SÄ hÀr laddar du Flashable ZIP-filer pÄ Android med TWRP

Ta en titt pÄ din enhet sÄ ser du ZIP gör sitt arbete. I det hÀr fallet har det helt tagit bort lÄsskÀrmen frÄn min enhet. Beroende pÄ ZIP du blinkar kommer feedbackmeddelandet att variera. Du kommer dock att se en Omstart-system -knappen i TWRP nÀr ZIP har blinkat framgÄngsrikt.

SÄ hÀr laddar du Flashable ZIP-filer pÄ Android med TWRP

Nu nĂ€r du har behĂ€rskat konsten för att ladda ZIP-filer i TWRP, glöm inte att blĂ€ddra runt och titta pĂ„ nĂ„gra av de ZIP-filer vi tyckte var intressanta. Det finns ViPER4Android, iPhone Emojis, Xposed Framework, anpassade kĂ€rnor som ElementalX och sĂ„ mycket mer! Om du har en favoritjustering eller mod, se till att dela den med oss ​​och dina andra lĂ€sare. Det finns ingen grĂ€ns för att Ă€ndra Android, vilket gör det sĂ„ unikt.

Missa inte: Hur du sÀkerhetskopierar och ÄterstÀller din Android helt med TWRP