Så här ser OnePlus 7T-smarttelefonen ut

OnePlus gav idag en stor smygtitt av sin kommande 7T-telefon genom att avslöja baksidan av telefonen, inklusive dess kameror, inför nästa veckas officiella lanseringsevenemang den 26 september.

OnePlus VD Pete Lau publicerade ett par bilder som belyser 7T: s trippelkamerainställning. Företaget bestämde sig för att rikta in de tre linserna horisontellt över en svart cirkel på telefonens baksida med blixtlinsen under dem.

OnePlus 7T

I ett foruminlägg på OnePlus webbplats sa Lau att han ville göra ett “djärvt visuellt uttalande” med kamerans designplacering och så småningom bestämde sig för den cirkulära designen.

“En cirkels rundade kanter ger en tilltalande kontrast mot de raka linjerna i en smartphones rektangulära form för en sömlös, balanserad känsla”, sa han. “Efter att ha gått igenom över femtio design-iterationer tror vi att vi har landat på något ganska speciellt.”

Lau pratade också om telefonens hölje, som använder materialet “matt-frostat glas” som finns i OnePlus 6, som släpptes förra året. Vid den tiden använde OnePlus materialet för att skapa svartvita versioner av smarttelefonen. De nya bilderna visar att företaget kommer att lägga till en metallisk blåfärgad enhet med glaset.

Vår helt nya design med 4: e generationens matt frostat glas # OnePlus7T https://t.co/w35HE2AyKj pic.twitter.com/oNEI7NkZPk

– Pete Lau (@PeteLau) 17 september 2019

“Vi fortsatte att utforska, förbättra och prova nya saker. Resultatet? En ny slät matt yta med en lysande metallisk utstrålning,” tillade Lau.

Varför avslöjade Lau bilderna? Han sa inte, men detaljer och återgivningar av den kommande smarttelefonen har läckt i flera veckor. Enligt rapporter kommer 7T att levereras med en stor 6,55-tums 90Hz 2K AMOLED-skärm, Qualcomms senaste Snapdragon 855+ processor, 8 GB RAM-minne och ett 3 800 mAh-batteri.

Produkten kommer troligen att tillgodose konsumenter som letar efter en mellansnabbtelefon. I maj släppte företaget OnePlus 7 Pro ($ 499,00 på OnePlus), som börjar på $ 669 och fick en positiv recension från PCMag. Företaget avstod dock från att lansera OnePlus 7 med lägre specifikationer i USA, en mer prisvärd enhet som för närvarande säljs i Kina för cirka 425 dollar.

Enligt de senaste läckorna förbereder OnePlus sig också för att släppa en OnePlus 7T Pro, som kommer att innehålla några små uppgraderingar jämfört med den befintliga 7 Pro-modellen.

Relaterade Artiklar

Back to top button