SÄ hÀr ser OnePlus 7T-smarttelefonen ut

SÄ hÀr ser OnePlus 7T-smarttelefonen ut

OnePlus gav idag en stor smygtitt av sin kommande 7T-telefon genom att avslöja baksidan av telefonen, inklusive dess kameror, inför nÀsta veckas officiella lanseringsevenemang den 26 september.

OnePlus VD Pete Lau publicerade ett par bilder som belyser 7T: s trippelkamerainstÀllning. Företaget bestÀmde sig för att rikta in de tre linserna horisontellt över en svart cirkel pÄ telefonens baksida med blixtlinsen under dem.

OnePlus 7T

I ett foruminlĂ€gg pĂ„ OnePlus webbplats sa Lau att han ville göra ett “djĂ€rvt visuellt uttalande” med kamerans designplacering och sĂ„ smĂ„ningom bestĂ€mde sig för den cirkulĂ€ra designen.

“En cirkels rundade kanter ger en tilltalande kontrast mot de raka linjerna i en smartphones rektangulĂ€ra form för en sömlös, balanserad kĂ€nsla”, sa han. “Efter att ha gĂ„tt igenom över femtio design-iterationer tror vi att vi har landat pĂ„ nĂ„got ganska speciellt.”

Lau pratade ocksĂ„ om telefonens hölje, som anvĂ€nder materialet “matt-frostat glas” som finns i OnePlus 6, som slĂ€pptes förra Ă„ret. Vid den tiden anvĂ€nde OnePlus materialet för att skapa svartvita versioner av smarttelefonen. De nya bilderna visar att företaget kommer att lĂ€gga till en metallisk blĂ„fĂ€rgad enhet med glaset.

VĂ„r helt nya design med 4: e generationens matt frostat glas # OnePlus7T https://t.co/w35HE2AyKj pic.twitter.com/oNEI7NkZPk

– Pete Lau (@PeteLau) 17 september 2019

“Vi fortsatte att utforska, förbĂ€ttra och prova nya saker. Resultatet? En ny slĂ€t matt yta med en lysande metallisk utstrĂ„lning,” tillade Lau.

Varför avslöjade Lau bilderna? Han sa inte, men detaljer och Ätergivningar av den kommande smarttelefonen har lÀckt i flera veckor. Enligt rapporter kommer 7T att levereras med en stor 6,55-tums 90Hz 2K AMOLED-skÀrm, Qualcomms senaste Snapdragon 855+ processor, 8 GB RAM-minne och ett 3 800 mAh-batteri.

Produkten kommer troligen att tillgodose konsumenter som letar efter en mellansnabbtelefon. I maj slÀppte företaget OnePlus 7 Pro ($ 499,00 pÄ OnePlus), som börjar pÄ $ 669 och fick en positiv recension frÄn PCMag. Företaget avstod dock frÄn att lansera OnePlus 7 med lÀgre specifikationer i USA, en mer prisvÀrd enhet som för nÀrvarande sÀljs i Kina för cirka 425 dollar.

Enligt de senaste lÀckorna förbereder OnePlus sig ocksÄ för att slÀppa en OnePlus 7T Pro, som kommer att innehÄlla nÄgra smÄ uppgraderingar jÀmfört med den befintliga 7 Pro-modellen.