SĂ„ hĂ€r: HĂ€mta Pixel 2 Launcher med den nedre sökfĂ€ltet & amp; Google nu – ingen rot behövs

Get the Pixel 2 Launcher with the Bottom Search Bar & Google Now — No Root Needed

Uppdatering 10/14: Utvecklaren paphonb har lagt till rotlös Google Now-integration i den lÀckta Pixel 2-startaren, sÄ nu kan alla som kör Android Nougat eller Oreo fÄ hela Pixel 2-startskÀrmsupplevelsen. För de som kör Lollipop eller Marshmallow har vi lÀmnat den oförÀndrade lÀckta versionen lÀnkad nedan, men vi har lagt till en ny lÀnk för den tweaked version med Google Now-integration.

Googles Pixel 2-flaggskepp Àr packat med nya uppgraderingar som förbÀttrade framÄtvÀnda högtalare och klassledande kameror. SÄ bra som dessa telefoner Àr, kommer mÄnga att ha svÄrt att motivera en dyr uppgradering, med tanke pÄ att Pixel 2: s specifikationer inte skiljer sig radikalt frÄn förra Ärets pixlar. Lyckligtvis kan du fortfarande fÄ en bit av Pixel 2-upplevelsen med en lÀckt version av Pixel 2-startaren.

De fina mÀnniskorna pÄ XDA avslöjade en lÀckt version av den nydesignade Pixel 2-startaren, komplett med sökfÀltet i kajen och nÄgra andra godsaker. BÀst av allt, den nya startprogrammet kan installeras Àven om din enhet inte Àr rotad. SÄ om du vill prova Pixel 2: s nya startskÀrm utan att tappa 700 $ + har vi tÀckt dig.

Missa inte: Hur man Ă„terskapar den nya Pixel 2-startaren med Nova

Kompatibilitet

Som jag nÀmnde krÀver denna mod inte root, men du mÄste köra Android Lollipop eller högre för att prova det (eller 7.0+ för Google Now-versionen). Vi har testat det pÄ Galaxy S8 och första generationens Google Pixel, och det gÄr felfritt pÄ bÄda enheterna. Vissa anvÀndare som uppfyller versionskraven har dock fortfarande rapporterat problem.

Om din telefon sĂ€ger “Appen Ă€r inte installerad” efter att ha kört APK nedan kan du tyvĂ€rr ha tur. Men om du upplever det andra primĂ€ra felet som rapporterats av vissa anvĂ€ndare dĂ€r startprogrammet kraschar, kan du kanske Ă„tgĂ€rda problemet genom sideloading den hĂ€r portade versionen av den uppdaterade Google Wallpapers-appen. Wallpaper-appen körs dock bara pĂ„ Marshmallow eller högre.

Som en sista anmĂ€rkning, om du anvĂ€nder den första generationen Pixel eller Pixel XL, se till att installera versionen “Ingen Google nu” som lĂ€nkas nedan. Det beror pĂ„ att den modifierade versionen har en annan signatur Ă€n Pixel-startaren som förinstallerades pĂ„ din telefon, sĂ„ den kommer inte att installeras. Lyckligtvis installeras versionen “Ingen Google nu” som en uppdatering av lager av första generationen av Pixel launcher, vilket innebĂ€r att du kommer att fortsĂ€tta att ha Google Now-integration om du installerar den pĂ„ en Pixel eller Pixel XL 2016.

Installera Pixel 2 Launcher

Innan vi börjar, se till att du har aktiverat “OkĂ€nda kĂ€llor”. DĂ€refter avinstallerar du tidigare versioner av den lĂ€ckta Pixel 2-startprogrammet (om nĂ„gon finns) och trycker bara pĂ„ följande lĂ€nk för att ladda ner den senaste versionen av startprogrammet. DĂ€rifrĂ„n öppnar du APK-filen frĂ„n meddelandefĂ€ltet eller anvĂ€nder valfri filwebblĂ€sare och trycker sedan pĂ„ “Installera” nĂ€r du uppmanas att göra det.

NĂ€r Pixel 2-startprogrammet har installerats, tryck pĂ„ hemknappen. DĂ€rifrĂ„n uppmanas du att vĂ€lja en ny startskĂ€rmsapp, sĂ„ vĂ€lj “Pixel Launcher” i listan och vĂ€lj sedan “Alltid” om du blir ombedd att göra det.

Nu Ă€r du fri att njuta av Pixel 2-lanseringsupplevelsen – framför allt dess nya sökfĂ€lt som Ă€r lĂ€ttare att komma Ă„t, lĂ€ngs en applĂ„da som du kan komma Ă„t genom att svepa upp frĂ„n dockan lĂ€ngst ner pĂ„ skĂ€rmen. Det finns nĂ„gra fler detaljer, som nĂ„gra smidiga studsande animationer och den nya Google-kalendern och vĂ€derwidgeten, sĂ„ det finns mycket att gilla.

Hur tycker du om den nya Pixel launcher hittills? LĂ„t oss veta i kommentarsektionen nedan.

Missa inte: 3 sĂ€tt att prova Pixel 2: s nya “Motion Photos” pĂ„ vilken Android som helst