Så här gör du: Spara $ 20 per år på Apple Music

Apple Music erbjuder ett billigare prenumerationsalternativ till de av er som letar efter det – bara $ 99 för ett år. Om du redan är en Apple Music-användare kan du komma åt alternativet just nu. Annars måste du registrera dig för en vanlig månadsplan först och sedan byta till den här planen för att få en bättre affär efter.

För de av er som inte är nuvarande Apple Music-prenumeranter är det bara de individuella, familje- och högskolestudenternas månatliga alternativ som syns när du försöker registrera dig. Om det här är första gången du testar Apple Music kan du få en kostnadsfri provperiod på tre månader och du kan byta till den billigare årsprenumerationen innan din provperiod slutar – utan att någonsin betala en månads värde.

Hur man sparar 20 dollar per år på Apple Music
Hur man sparar 20 dollar per år på Apple Music

När du prenumererar, antingen som en betalande månadsanvändare eller en gratis testversion, väljer du bara din profilbild längst upp till höger på fliken For You i Music på din iPhone och trycker sedan på “Visa Apple ID.” På din Kontoinställningar välj “Prenumerationer” för att se den nya “Individ (1 år)” för $ 99.

Alternativt kan du komma åt din Apple Music-prenumerationsinformation från App Store. Rulla bara ner till botten av fliken Utvalda, tryck på ditt Apple-ID, tryck på “Visa Apple-ID” och välj sedan “Prenumerationer”. Om du redan använder iOS 11 skulle du trycka på din profilbild på fliken Idag, Spel eller Appar och sedan trycka på ditt namn och välja “Prenumerationer”.

Hur man sparar 20 dollar per år på Apple Music
Hur man sparar 20 dollar per år på Apple Music

Om du deltar i den individuella månadsplanen sparar du cirka 20 dollar varje år, även om det fortfarande är dyrare än studentplanen.

Det verkar konstigt att Apple skulle erbjuda detta bara för att göra det så svårt att hitta, men det är vettigt som en slags överraskningsbelöning för dem som redan har betalat. Från vad vi kan berätta har detta prenumerationsalternativ varit tillgängligt sedan i början av mars. De nya iOS App Store-uppdateringarna som kommer i iOS 11 kan göra prenumerationsalternativen tydligare, men hittills är det inte fallet i betaversionen.

Missa inte: De 6 bästa funktionerna i den nya iOS 11 App Store för iPhones

Relaterade Artiklar

Back to top button