Så här: Få Talk-to-Text på din Jailbroken iPhone med Siri Clone Sara

Min besatthet av Siri är väldokumenterad och efter att jag nyligen fängslat min iPhone 4 trodde jag att jag äntligen skulle kunna återuppliva vår imaginära kärlek. Men när jag laddade ner Siri Port, fann jag att appen var buggy och super långsam.

Lyckliga iPhone 4S- och 5-användare har Siri och talk-to-text bakat i dina system, men de av oss med iPhone 4 eller 3GS måste leta någon annanstans för en liknande funktion.

Och det var då jag hittade Sara.

Sara Dictation-tangentbord kan hittas i Cydia-butiken med en snabb sökning. Nu finns det massor av alternativ för personlig assistent, men väldigt få, om några, skapar talk-to-text-knappen på ditt tangentbord.

Så här får du prata med din text på din Jailbroken iPhone med Siri Clone Sara

Den här funktionen är överlägset en av de mest användbara funktionerna i Siri-funktionen. Jag sms och kör alltid (jag vet … tsk tsk), men med Sara Dictation-tangentbordet är allt jag behöver göra att trycka på mikrofonknappen och säga vad jag behöver säga. När jag väl har pratat slår jag OK och väntar på att Sara ska notera.

Hon är ganska korrekt, men det var verkligen ingen chans hon skulle få mitt namn rätt, så jag ger henne ett pass på det.

Så här får du prata med din text på din Jailbroken iPhone med Siri Clone Sara
Så här får du prata med din text på din Jailbroken iPhone med Siri Clone Sara

Tyvärr har Sara ingen röst, vilket är en av nackdelarna jag har med henne. När du trycker på mikrofonikonen talar du bara och hon kommer sedan att översätta, det finns ingen röstinteraktion som skulle ha varit trevligt.

Sammantaget är tweak fortfarande mycket legitimt för de av oss som inte har en Siri-aktiverad enhet, och det är helt gratis att starta.

Så här får du prata med din text på din Jailbroken iPhone med Siri Clone Sara
Så här får du prata med din text på din Jailbroken iPhone med Siri Clone Sara

Inställningar för Sara Dictation kan nås från appen Inställningar på din iPhone. Därifrån kan du välja mellan massor av olika språk.

Relaterade Artiklar

Back to top button