SÄ hÀr: Dölj privata samtal & amp; Texter frÄn Nosy People pÄ din Samsung Galaxy S3 eller annan Android-telefon

Hide Private Calls & Texts from Nosy People on Your Samsung Galaxy S3 or Other Android Phone

NÀr det gÀller din smartphone behöver du inte vara fuskare för att ha lite integritet. Jag gillar inte ens mÀnniskor som spelar Temple Run pÄ min mobil eftersom jag inte vill att nÄgon ska slÄ de prestationer jag har jobbat med att fÄ mig sjÀlv.

DĂ€rför anvĂ€nder de flesta lĂ„sskĂ€rmen. DĂ„ igen, dina betydande andra, nĂ€ra vĂ€nner och nĂ„gra av dina familjemedlemmar kĂ€nner antagligen ditt lösenord av hjĂ€rtat. Om du lĂ„ter vĂ€nner eller familjemedlemmar lĂ„na din telefon kanske du vill hĂ„lla de sĂ„siga meddelandena frĂ„n din flickvĂ€n eller pojkvĂ€n dolda. Även om mĂ€nniskor inte försöker snoka Ă€r det vĂ€ldigt enkelt att se de senaste kontakterna och meddelandena.

Skuggiga kontakter Àr en gratis Android-app som hjÀlper till att hÄlla den kÀnsliga informationen dold och Àr kÀnd för att fungera bra pÄ Samsung Galaxy S, S2 och S3, men bör fungera med nÀstan vilken Android-telefon som helst som kör Honeycomb och högre.

Hur man döljer privata samtal och texter frÄn nyfikna personer pÄ din Samsung Galaxy S3 eller annan Android-telefon

Du kan anvÀnda Shady Kontakter för att lösenordslÄsa vissa applikationer, vilket Àr bra för bÄde barn och nyfikna flickvÀnner (eller pojkvÀnner). Du kan ocksÄ anvÀnda appen för att dölja inkommande och utgÄende samtal och sms frÄn Androids lagerappar.

NÀr du har laddat ner och installerat appen frÄn Play Store kan du lÀgga till de kontakter som du vill dölja i listan. Du kan ocksÄ lÀgga till valfritt telefonnummer i listan och all information som skickas eller tas emot frÄn det numret kommer att lagras i appen och ingen annanstans.

Hur man döljer privata samtal och texter frÄn nyfikna personer pÄ din Samsung Galaxy S3 eller annan Android-telefon
Hur man döljer privata samtal och texter frÄn nyfikna personer pÄ din Samsung Galaxy S3 eller annan Android-telefon

Naturligtvis, om du har en sekretessapplikation som sitter pÄ din startskÀrm, besegrar det typiskt syftet. SÄ du kan dölja applikationsikonen frÄn din telefon och komma Ät den genom att ringa följande sekvens:

*** 123456 ###

Ja, det Àr 3 asterisker, sedan 123456 och 3 pund tecken.

Shady Kontakter Àr gratis att ladda ner pÄ Google Play och Àr ett utmÀrkt sÀtt att hÄlla snoopers borta frÄn ryggen och lugna dig nÀr andra mÀnniskor lÄnar din telefon.

Hur skyddar du din integritet nÀr du lÄnar telefonen till en vÀn? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.