Så här: Använd din Kindle 3 eBook Reader-enhet från Amazon

Enligt Amazon.com, Tända var deras bästsäljande föremål i år, vilket innebär att många, om inte alla, leker med en helt ny Kindle på juldagen. Av alla Amazons Kindle-modeller kommer Kindle 3 (6 “) att vara den vanligaste e-läsaren i allas händer, antingen Wi-Fi-versionen eller 3G-modellen.

Men om du är ny på Kindle eReading-enheter, kolla in allt Hur du använder din Kindle 3 eBook Reader-enhet från AmazonKindle-handledning på WonderHowTo för hjälp.

Det finns också en bra artikel på College Degrees, som heter Hack din Kindle: 100+ tips, resurser och handledning för att läsa bättre och lära dig snabbare, som länkar till många olika instruktionsartiklar på nätet.

Plus, Amazon har mycket information tillgänglig på deras Kindle-webbplats för att hjälpa dig att komma igång med att läsa e-böcker, ladda ner gratis Kindle-e-böcker, skapa en trådlös anslutning, hålla ordning och mycket, mycket mer! Om du behöver hjälp med din Kindle är det här du ska gå. De kan berätta hur du gör nästan vad som helst med din nya Kindle eReader.

Besök bara Kindle Support avsnitt på deras webbplats och välj din modell. För enkelhets skull, här är alla snabba länkar till deras omfattande guide för att komma igång med din Kindle 6 “(Senaste generationen).

Hur du använder din Kindle 3 eBook Reader-enhet från Amazon

Håll din anslutning säker utan en månadsräkning. Få en livstidsprenumeration på VPN Unlimited för alla dina enheter med ett engångsköp från den nya Icon Hub Shop och titta på Hulu eller Netflix utan regionala begränsningar.

Köp nu (80% rabatt)>

Relaterade Artiklar

Back to top button