Så här: Använd din Android-kamera för att automatiskt konvertera utländska prislappar

Jag kanske inte är en välbesökt man, men en sak jag har lärt mig av mina få utflykter över hela världen är att valutakurser är en allvarlig smärta att hålla jämna steg med. Med globala marknader som tycks vara i ett kontinuerligt flöde började jag leta efter någonting för att göra det lättare att hålla mig på toppen, och det var då jag hittade Prishjälp.

Folket över WOXAPP utvecklat Price Helper för att göra det enkelt att konvertera priset på objekt till en annan valuta som att ta en bild. Om du inte känner för att ta en prislappsbild kan du manuellt ange informationen som du kan med de flesta andra valutakonverteringsappar.

Steg 1: Installera prishjälparen

Price Helper är en gratis nedladdning på Google Play Store för alla Android-enheter som kör 4.0 eller högre.

Använd din Android-kamera för att automatiskt konvertera utländska prislappar

Notera: Se till att du kontaktar din operatör angående roamingavgifter innan du använder detta utomlands, eller se till att du använder Wi-Fi, eftersom Price Helper använder data för att uppdatera växelkurser.

Steg 2: Välj dina valutor

Price Helper letar automatiskt upp din plats för att avgöra vilken valuta den söker efter. Du kan också manuellt välja källa och rikta in valutor genom att knacka på någon av deras respektive flaggor. Priserna uppdateras automatiskt var sjunde dag via Yahoo! Ekonomi, men du kan uppdatera dem manuellt genom att trycka på uppdateringsikonen på skärmen för valutaval.

Använd din Android-kamera för att automatiskt konvertera utländska prislappar
Använd din Android-kamera för att automatiskt konvertera utländska prislappar

Price Helper kan också användas för att göra omvandlingar utan att behöva en bild genom att helt enkelt skriva in ett pris i det övre vänstra prisfältet. Om du någonsin behöver hänvisa till en tidigare konvertering, tryck bara på ikonen längst ner till vänster på skärmen.

Med Price Helper i fickan kommer du aldrig att bli lurad av en lokal som försöker tjäna pengar snabbt på en turist igen!

Relaterade Artiklar

Back to top button