SĂ„ hĂ€r: Ändra storlek pĂ„ bild-i-bild-lĂ€gesvideor i ett anvĂ€ndargrĂ€nssnitt 3.0

Resize Picture-in-Picture Mode Videos in One UI 3.0

Med Samsungs vackra, stora skÀrmar Àr Galaxy S och Note-serien bra verktyg för multitasking. Detta gÄr utöver hÄrdvaran med verktyg som delat skÀrmlÀge, flytande fönster, bubblor och bild-i-bild-lÀge. Och i One UI 3.0 blir den sista Ànnu mer anvÀndbar.

Ett anvÀndargrÀnssnitt 3.0, som körs ovanpÄ Android 11, lÀgger till möjligheten att justera storleken pÄ den flytande videospelaren i PiP-lÀge. Den maximala storleken Àr nÀstan dubbelt sÄ stor som den tidigare versionen, sÄ att du kan se mer av videon i det hÀr lÀget.

Med vilken app som helst stöds, aktivera PiP genom att spela upp en video eller aktivera svÀng-för-svÀng-navigering, svep sedan uppÄt för att gÄ hem eller tryck pÄ hemknappen. I vissa fall kan videon behöva vara helskÀrm först.

Med PiP-lÀge aktiverat, tryck pÄ fönstret för att visa uppspelnings- / pauskontrollerna. Medan de fortfarande Àr synliga, dra ett av de fyra hörnen utÄt. Detta ökar fönstrets storlek och stannar vid vilken tidpunkt du vill. För att minska storleken vÀnder du bara dragriktningen, men kom ihÄg att den ursprungliga storleken Àr den lÀgsta tillgÀngliga.

Missa inte: FullstÀndig lista över alla nya funktioner i ett anvÀndargrÀnssnitt 3.0 för Galaxy-enheter